Skip to main content

SEX

Η πρώτη σας φορά; Aυτά είναι τα 3 πράγματα που θα προσέξει (σίγουρα) πάνω σου!

Όχι, δεν είναι αυτά που νομίζεις...



Τα στατιστικά δεν κάνουν λάθος. Οι περισσότερες γυναίκες ξοδεύουν περισσότερη ώρα να ετοιμαστούν για το πρώτο ραντεβού από την ώρα που χρειάζονται για να προετοιμαστούν για ένα μια επαγγελματική συνέντευξη. Σκέψου τον χρόνο που έχεις ξοδέψει μπροστά στον καθρέφτη, αλλά και τις ατελείωτες βόλτες στα μαγαζιά προκειμένου να βρεις τα τέλεια ρούχα για την μεγάλη μέρα.

Χωρίς να θέλουμε να σε απογοητεύσουμε, οι άντρες μπορεί να παρατηρούν και να θαυμάζουν την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά οι έρευνες δείχνουν πως την πρώτη φορά που κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου εκείνος παρατηρεί κάποια άλλα στοιχεία πάνω σου, τα οποία δεν έχουν σχέση με το σώμα σου ή την ομορφιά σου. Και είναι τα εξής:

1. Η αυτοπεποίθησή σου. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, η αυτοπεποίθηση που έχεις στην κρεβατοκάμαρά σου είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άντρες όταν βγάζεις τα ρούχα σου. Δεν παρατηρεί ούτε αν έχεις το τέλειο σώμα ή την τέλεια αποτρίχωση στη γραμμή του μπικίνι. Είναι περισσότερο συγκεντρωμένος στο πόσο άνετη και σίγουρη νιώθεις για σένα.

2. Η τεχνική σου. Ναι, οι άντρες λατρεύουν όταν οι γυναίκες παίρνουν τον έλεγχο και αυτό είναι κάτι που αιχμαλωτίζει την προσοχή του. Αν θες να κάνεις εντύπωση, κάνε μια έρευνα στο διαδίκτυο για νέες τεχνικές στο κρεβάτι και να είσαι σίγουρη δεν θα σε ξεχάσει ποτέ.

3. Τα μάτια σου. Σύμφωνα έρευνα γνωστού αντρικού περιοδικού αυτό το σημείο του σώματος σου ανέφεραν οι άντρες ότι κοιτούν περισσότερο κατά την πρώτη συνεύρεση. Και ο τρόπος για να τον μαγέψεις είναι ο εξής: Ετοίμασε κάποιες ματιές αποπλάνησης που ξέρεις ότι σου πάνε. Για παράδειγμα, μπορείς να τον κοιτάξεις για πολύ ώρα στα μάτια και να του πεις πόσο σου αρέσει αυτό που σου κάνει. Σίγουρο και τσεκαρισμένο.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024