Η πρώτη σας φορά; Aυτά είναι τα 3 πράγματα που θα προσέξει (σίγουρα) πάνω σου! - AllYou.gr

Search

Η πρώτη σας φορά; Aυτά είναι τα 3 πράγματα που θα προσέξει (σίγουρα) πάνω σου!

Όχι, δεν είναι αυτά που νομίζεις...

> SEX ::
06 Φεβρουαρίου 2015

Τα στατιστικά δεν κάνουν λάθος. Οι περισσότερες γυναίκες ξοδεύουν περισσότερη ώρα να ετοιμαστούν για το πρώτο ραντεβού από την ώρα που χρειάζονται για να προετοιμαστούν για ένα μια επαγγελματική συνέντευξη. Σκέψου τον χρόνο που έχεις ξοδέψει μπροστά στον καθρέφτη, αλλά και τις ατελείωτες βόλτες στα μαγαζιά προκειμένου να βρεις τα τέλεια ρούχα για την μεγάλη μέρα.

Χωρίς να θέλουμε να σε απογοητεύσουμε, οι άντρες μπορεί να παρατηρούν και να θαυμάζουν την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά οι έρευνες δείχνουν πως την πρώτη φορά που κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου εκείνος παρατηρεί κάποια άλλα στοιχεία πάνω σου, τα οποία δεν έχουν σχέση με το σώμα σου ή την ομορφιά σου. Και είναι τα εξής:

1. Η αυτοπεποίθησή σου. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, η αυτοπεποίθηση που έχεις στην κρεβατοκάμαρά σου είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άντρες όταν βγάζεις τα ρούχα σου. Δεν παρατηρεί ούτε αν έχεις το τέλειο σώμα ή την τέλεια αποτρίχωση στη γραμμή του μπικίνι. Είναι περισσότερο συγκεντρωμένος στο πόσο άνετη και σίγουρη νιώθεις για σένα.

2. Η τεχνική σου. Ναι, οι άντρες λατρεύουν όταν οι γυναίκες παίρνουν τον έλεγχο και αυτό είναι κάτι που αιχμαλωτίζει την προσοχή του. Αν θες να κάνεις εντύπωση, κάνε μια έρευνα στο διαδίκτυο για νέες τεχνικές στο κρεβάτι και να είσαι σίγουρη δεν θα σε ξεχάσει ποτέ.

3. Τα μάτια σου. Σύμφωνα έρευνα γνωστού αντρικού περιοδικού αυτό το σημείο του σώματος σου ανέφεραν οι άντρες ότι κοιτούν περισσότερο κατά την πρώτη συνεύρεση. Και ο τρόπος για να τον μαγέψεις είναι ο εξής: Ετοίμασε κάποιες ματιές αποπλάνησης που ξέρεις ότι σου πάνε. Για παράδειγμα, μπορείς να τον κοιτάξεις για πολύ ώρα στα μάτια και να του πεις πόσο σου αρέσει αυτό που σου κάνει. Σίγουρο και τσεκαρισμένο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!