Skip to main content

SEX

Τέρμα τα ψέματα: Οι άντρες καταλαβαίνουν πότε προσποιούμαστε οργασμό

Κορίτσια, προσοχή!



Το να προσποιείσαι οργασμό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αυτό ισχύει για τις περιπτώσεις εκείνες που το κάνεις μόνο και μόνο για να κάνεις εκείνον να αισθανθεί καλύτερα για τις επιδόσεις του. Αν, όμως, το κάνεις κατ' εξακολούθηση και αρνείσαι να παραδεχτείς το πρόβλημα, είτε επειδή φοβάσαι, είτε επειδή δεν θέλεις να τον αγχώσεις, τότε είσαι σε κακό δρόμο.

Αν δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οργασμό μη νομίζεις πως έχεις βρει τη λύση κάνοντας τον σύντροφο σου να πιστεύει το αντίθετο. Σου έχουμε νέα. Εκείνος είναι σε θέση να καταλάβει πότε προσποιείσαι και μάλιστα δεν θα το συζητήσει ποτέ μαζί σου. 

1. Το σώμα σου δεν λέει ψέματα. Μπορεί εσύ να ουρλιάζεις και να δείχνεις ότι βιώνεις τον καλύτερο οργασμό που είχες ποτέ, το σώμα σου όμως μάλλον δεν ακολουθεί. Οι άντρες- και κυρίως ο άντρας σου που σε ξέρει καλά- μπορεί να καταλάβει ότι το σώμα σου δεν είναι στην ίδια κατάσταση με τότε που όντως είχες οργασμό. Οπότε αν αισθάνεσαι σφιγμένη, αν δεν έχεις την ίδια αντοχή στον πόνο και δεν ανταποκρίνεσαι με τον ίδιο τρόπο στο πάθος του, τότε δύο-τρία ουρλιαχτά σίγουρα δεν θα τον πείσουν.

2. Οι ταινίες έχουν... κάψει κόσμο. Όσα έχεις δει εσύ σε ταινίες για να πάρεις παραδείγματα, άλλα τόσα έχει δει κι εκείνος. Το συνεχές μουγκρητό, τα μάτια που κλείνουν και οι δυνατές φωνές είναι οι βασικές ενδείξεις οργασμού στις περισσότερες ταινίες. Ακόμα κι αν κάνεις έτσι όταν έχεις στα αλήθεια οργασμό, το υπερβολικό φαίνεται ψεύτικο και... βγάζει μάτι.

3. Πώς αισθάνεται εκείνος; Οι περισσότεροι άντρες που καταλαβαίνουν ότι υποκρίνεσαι πεισμώνουν και προσπαθούν να σε κάνουν στα αλήθεια να έρθεις σε οργασμό. Υπάρχει όμως και ο άντρας που ξενερώνει και αισθάνεται ότι δεν είναι αρκετός: Το μόνο που θέλει είναι να του πεις πώς να το κάνει σωστά!

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.