Τέρμα τα ψέματα: Οι άντρες καταλαβαίνουν πότε προσποιούμαστε οργασμό - AllYou.gr

Search

Τέρμα τα ψέματα: Οι άντρες καταλαβαίνουν πότε προσποιούμαστε οργασμό

Κορίτσια, προσοχή!

> SEX ::
12 Φεβρουαρίου 2015

Το να προσποιείσαι οργασμό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αυτό ισχύει για τις περιπτώσεις εκείνες που το κάνεις μόνο και μόνο για να κάνεις εκείνον να αισθανθεί καλύτερα για τις επιδόσεις του. Αν, όμως, το κάνεις κατ' εξακολούθηση και αρνείσαι να παραδεχτείς το πρόβλημα, είτε επειδή φοβάσαι, είτε επειδή δεν θέλεις να τον αγχώσεις, τότε είσαι σε κακό δρόμο.

Αν δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οργασμό μη νομίζεις πως έχεις βρει τη λύση κάνοντας τον σύντροφο σου να πιστεύει το αντίθετο. Σου έχουμε νέα. Εκείνος είναι σε θέση να καταλάβει πότε προσποιείσαι και μάλιστα δεν θα το συζητήσει ποτέ μαζί σου. 

1. Το σώμα σου δεν λέει ψέματα. Μπορεί εσύ να ουρλιάζεις και να δείχνεις ότι βιώνεις τον καλύτερο οργασμό που είχες ποτέ, το σώμα σου όμως μάλλον δεν ακολουθεί. Οι άντρες- και κυρίως ο άντρας σου που σε ξέρει καλά- μπορεί να καταλάβει ότι το σώμα σου δεν είναι στην ίδια κατάσταση με τότε που όντως είχες οργασμό. Οπότε αν αισθάνεσαι σφιγμένη, αν δεν έχεις την ίδια αντοχή στον πόνο και δεν ανταποκρίνεσαι με τον ίδιο τρόπο στο πάθος του, τότε δύο-τρία ουρλιαχτά σίγουρα δεν θα τον πείσουν.

2. Οι ταινίες έχουν... κάψει κόσμο. Όσα έχεις δει εσύ σε ταινίες για να πάρεις παραδείγματα, άλλα τόσα έχει δει κι εκείνος. Το συνεχές μουγκρητό, τα μάτια που κλείνουν και οι δυνατές φωνές είναι οι βασικές ενδείξεις οργασμού στις περισσότερες ταινίες. Ακόμα κι αν κάνεις έτσι όταν έχεις στα αλήθεια οργασμό, το υπερβολικό φαίνεται ψεύτικο και... βγάζει μάτι.

3. Πώς αισθάνεται εκείνος; Οι περισσότεροι άντρες που καταλαβαίνουν ότι υποκρίνεσαι πεισμώνουν και προσπαθούν να σε κάνουν στα αλήθεια να έρθεις σε οργασμό. Υπάρχει όμως και ο άντρας που ξενερώνει και αισθάνεται ότι δεν είναι αρκετός: Το μόνο που θέλει είναι να του πεις πώς να το κάνει σωστά!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!