4 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ κατά τη διάρκεια του σεξ - AllYou.gr

Search

4 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ κατά τη διάρκεια του σεξ

Κορίτσια, μακριά...

> SEX ::
16 Φεβρουαρίου 2015

Το σεξ είναι συναρπαστικό πράγμα. Θα βρεις λίγους που θα διαφωνήσουν με αυτό. Είναι μία ερωτική στιγμή που μοιραζόμαστε με τον σύντροφό μας, ενώ πέρα από την σαρκική επαφή είναι και ένα συναισθηματικό δέσιμο. Εύκολα όμως μπορεί να υπάρξουν και μερικές στιγμές αμηχανίας κατά τις οποίες τα χάνουμε και δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Τι να κάνουμε; Αυτά είναι σίγουρα 4 πράγματα που, ό,τι κι αν συμβεί, πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις.

1. Τα παράπονα για το σώμα σου. Το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί να ακούσει ο σύντροφός σου κατά την διάρκεια του σεξ είναι αν έχεις μεγάλους ή μικρούς μηρούς, κοιλίτσα ή δεν σου αρέσει το στήθος σου. Βρίσκεστε σε μία από τις θερμότερες στιγμές, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να παγώσει κυριολεκτικά όλη την ατμόσφαιρα.

2. Τα ψέματα για το τι σου αρέσει. Μπορεί να το κάνεις για να μην στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου, αλλά όταν σου αρέσει κάτι πραγματικά φαίνεται. Με το να πεις ψέματα, θα κάνει τα πράγματα χειρότερα, θα προκαλέσει ερωτήσεις και ίσως θιχτούν ακόμη και θέματα εμπιστοσύνης.

3. Η προσποίηση. Ναι, μπορεί να υπάρξουν τέτοιες στιγμές. Είναι όμως πολύ καλύτερα να τις αποφεύγουμε. Ο αληθινός οργασμός απέχει κατά πολύ από τον προσποιητό παύλα ψεύτικο οργασμό. Ο σύντροφός σου θα το καταλάβει. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί πραγματικά, και να σκεφτεί ότι δεν σου δίνει αυτό που θέλεις.

4. Το να κάνεις πράγματα με τα οποία δεν είσαι εξοικειωμένη. Ή αλλιώς πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις άβολα και περίεργα. Η αμηχανία θα κάνει την εμφάνιση της αμέσως και τότε και οι δύο δεν θα ξέρετε πώς να το χειριστείτε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν και που δεν σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!