6 αληθινές (ή μήπως όχι;) θεωρίες για το σεξ - AllYou.gr

Search

6 αληθινές μήπως όχι;) θεωρίες για το σεξ

Εσύ, πόσες από αυτές πιστεύεις;

> SEX ::
19 Φεβρουαρίου 2015

To σεξ είναι σαφώς ένα θέμα που μας απασχολεί όλους. Κάθε παράμετρός του γίνεται αντικείμενο έρευνας και σχολιασμού. Το μέγεθος, η διάρκεια, ο οργασμός, οι στάσεις, αναλύονται ευλαβικά και περιβάλλονται από μύθους και αλήθειες, που συχνά μας κάνουν να αναρωτιόμαστε. Τι απ' όλα αυτά όμως ισχύει τελικά;

1. Ο γυναικείος οργασμός διαρκεί 4 φορές περισσότερο από τον αντρικό: Πράγματι, ισχύει. Σύμφωνα με έρευνες, ο αντρικός οργασμός έχει διάρκεια περίπου 6 δευτερόλεπτα ενώ ο γυναικείος μπορεί να φτάσει και τα 20.

2. Όταν έχεις οργασμό είναι πολύ πιο πιθανό να μείνεις έγκυος: Αυτό καταλαβαίνουμε γιατί επικρατεί γενικότερα σαν άποψη, αλλά ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε ότι δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Το σεξ είναι σεξ όπως και να το κάνεις: από τη στιγμή που θα υπάρξει η διείσδυση και όχι φυσικά αν θα έρθει σε οργασμό η γυναίκα. Δεν παίζει ρόλο το αν θα έρθουμε ή όχι σε οργασμό.

3. Τα 2/3 των γυναικών έχει προσποιηθεί οργασμό: Δυστυχώς είναι κάτι πέρα για πέρα αληθινό. Καλό θα ήταν βέβαια, κορίτσια, να αρχίσουμε να… ρίχνουμε το ποσοστό.

4. Τα προφυλακτικά προστατεύουν κατά 97% από εγκυμοσύνη: Ισχύει και αυτό. Γι αυτό ακριβώς είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος αντισύλληψης, καθώς και η πιο αξιόπιστη. Οι υπόλοιπες μέθοδοι είναι δυνατόν μεν να προστατεύουν έως και κατά 99% από πιθανή εγκυμοσύνη, όμως δεν μπορούν να μας προστατεύσουν από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

5. Οι γυναίκες δηλώνουν 4 ερωτικούς συντρόφους και οι άντρες 7: Οι γυναίκες έχουν την τάση να μειώνουν τον αριθμό των παρτενέρ και οι άντρες να τον αυξάνουν. Οι άντρες έχουν σαν μέσο όρο τις 20-30 ερωτικές παρτενέρ, το ίδιο όμως συμβαίνει και με τις γυναίκες.

6. Οι γυναίκες έχουν περισσότερες ορμές το καλοκαίρι: Πρόκειται για μεγάλη αλήθεια την οποία πιθανότατα να έχεις παρατηρήσει κι εσύ. Σύμφωνα με ειδικούς, η γυναικεία όσφρηση είναι πιο ευαίσθητη κατά τους θερινούς μήνες, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται αμέσως την έκκριση ουσιών από τους ιδρωτοποιούς αδένες ενός άντρα που ενδιαφέρεται σεξουαλικά.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΜΟΔΑ

Η νέα συλλογή matis υμνεί το σύγχρονο urban glam

Αυτή τη σεζόν, η matis προσεγγίζει τις πιο θηλυκές πτυχές του μπαρόκ και τις μετατρέπει σε υπέροχα κομμάτια και σύνολα.
INTERVIEW

Χάρις Αλεξίου: «Το συναίσθημα φυλακίζουμε μέσα μας, όχι τα γεγονότα»

Η δική μας, η μοναδική Χαρούλα. Των τραγουδιών, του έρωτα, της αγάπης, του γλεντιού, της συγκίνησης, της καρδιάς μας, της ζωής μας. Η Χάρις Αλεξίου στο allyou.
ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία

Τα πιθανά σενάρια πίσω από την απόφαση του να κοιτάξει άλλη ενώ είσαστε μαζί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένας πολύ καλός λόγος να παραγγέλνεις συχνότερα sushi

Αν έψαχνες δικαιολογίες τις έχεις με τη σφραγίδα της επιστήμης.
STAR STYLE

Οι εμφανίσεις της Michelle Obama που δε γίνεται να ξεχάσουμε

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Αμερικής έχει ξεκινήσει, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της πιο αγαπημένης Πρώτης Κυρίας!
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

6 φθινοπωρινές αποχρώσεις μανό που πρέπει να δοκιμάσεις

Μην υποδεχτείς το Φθινόπωρο μόνο στην ντουλάπα σου, αλλά και στα νύχια σου!