6 αληθινές (ή μήπως όχι;) θεωρίες για το σεξ - AllYou.gr

Search

6 αληθινές μήπως όχι;) θεωρίες για το σεξ

Εσύ, πόσες από αυτές πιστεύεις;

> SEX ::
19 Φεβρουαρίου 2015

To σεξ είναι σαφώς ένα θέμα που μας απασχολεί όλους. Κάθε παράμετρός του γίνεται αντικείμενο έρευνας και σχολιασμού. Το μέγεθος, η διάρκεια, ο οργασμός, οι στάσεις, αναλύονται ευλαβικά και περιβάλλονται από μύθους και αλήθειες, που συχνά μας κάνουν να αναρωτιόμαστε. Τι απ' όλα αυτά όμως ισχύει τελικά;

1. Ο γυναικείος οργασμός διαρκεί 4 φορές περισσότερο από τον αντρικό: Πράγματι, ισχύει. Σύμφωνα με έρευνες, ο αντρικός οργασμός έχει διάρκεια περίπου 6 δευτερόλεπτα ενώ ο γυναικείος μπορεί να φτάσει και τα 20.

2. Όταν έχεις οργασμό είναι πολύ πιο πιθανό να μείνεις έγκυος: Αυτό καταλαβαίνουμε γιατί επικρατεί γενικότερα σαν άποψη, αλλά ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε ότι δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο. Το σεξ είναι σεξ όπως και να το κάνεις: από τη στιγμή που θα υπάρξει η διείσδυση και όχι φυσικά αν θα έρθει σε οργασμό η γυναίκα. Δεν παίζει ρόλο το αν θα έρθουμε ή όχι σε οργασμό.

3. Τα 2/3 των γυναικών έχει προσποιηθεί οργασμό: Δυστυχώς είναι κάτι πέρα για πέρα αληθινό. Καλό θα ήταν βέβαια, κορίτσια, να αρχίσουμε να… ρίχνουμε το ποσοστό.

4. Τα προφυλακτικά προστατεύουν κατά 97% από εγκυμοσύνη: Ισχύει και αυτό. Γι αυτό ακριβώς είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος αντισύλληψης, καθώς και η πιο αξιόπιστη. Οι υπόλοιπες μέθοδοι είναι δυνατόν μεν να προστατεύουν έως και κατά 99% από πιθανή εγκυμοσύνη, όμως δεν μπορούν να μας προστατεύσουν από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

5. Οι γυναίκες δηλώνουν 4 ερωτικούς συντρόφους και οι άντρες 7: Οι γυναίκες έχουν την τάση να μειώνουν τον αριθμό των παρτενέρ και οι άντρες να τον αυξάνουν. Οι άντρες έχουν σαν μέσο όρο τις 20-30 ερωτικές παρτενέρ, το ίδιο όμως συμβαίνει και με τις γυναίκες.

6. Οι γυναίκες έχουν περισσότερες ορμές το καλοκαίρι: Πρόκειται για μεγάλη αλήθεια την οποία πιθανότατα να έχεις παρατηρήσει κι εσύ. Σύμφωνα με ειδικούς, η γυναικεία όσφρηση είναι πιο ευαίσθητη κατά τους θερινούς μήνες, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται αμέσως την έκκριση ουσιών από τους ιδρωτοποιούς αδένες ενός άντρα που ενδιαφέρεται σεξουαλικά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!