Skip to main content

SEX

Kinky sex: 4 συμβουλές για αρχάριες

Ακόμα να το δοκιμάσεις;  



Τα kinky αξεσουάρ είναι ιδανικοί σύντροφοι κατά τη σεξουαλική επαφή,  αφού κάνουν τη στιγμή πιο πικάντικη και διεγείρουν τις αισθήσεις. Επιπλέον, με αυτά τα αξεσουάρ αποδέχεσαι ουσιαστικά τα παιχνίδια ρόλων, που θα σε απελευθερώσουν, θα σε απαλλάξουν από ταμπού και προκαταλήψεις στο κρεβάτι, τόσο κατά το προκαταρκτικό στάδιο, όσο και αργότερα. 

Αν ανήκουν και στο δικό σου γούστο, τότε αυτές είναι οι βασικές συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν ως αρχάρια να προσαρμοστείς: 

1. Χρησιμοποίησε αντικείμενα καθημερινής χρήσης, προκειμένου να διατηρήσεις το στοιχείο του αυθορμητισμού και της έκπληξης. 

2. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου ως προς τα αξεσουάρ, χρησιμοποιώντας τα και σε άλλες περιπτώσεις εκτός σεξουαλικής επαφής. Για παράδειγμα, αν ο επόμενος στόχος σου είναι να απολαύσετε το σεξ με δεμένα μάτια, κάνε το ίδιο παιχνίδι αρχικά στην κουζίνα: δέσε του τα μάτια και παίξε με τις αισθήσεις του, δίνοντας του να δοκιμάσει διάφορα προϊόντα. Αφού αποδέχεται το συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε δε θα προβληματιστεί στο κρεβάτι. 

3. Μάθετε περισσότερα ο ένας για το σώμα του άλλου, εφαρμόζοντας μια μάσκα στα μάτια κατά τη διάρκεια ενός δείπνου. Αναρωτιέσαι πώς λειτουργεί αυτό; Άφησε τον να γευματίσει με τα μάτια δεμένα και έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί με λίγη από τη σως στα χείλη. Ενώ δε βλέπει, καθάρισε του την περιοχή με τον πιο αισθησιακό τρόπο. 

4. Μετέφερε την αδρεναλίνη στο κρεβάτι και απέδειξε στο σύντροφο σου πόσο διεγερτικό είναι αυτό το sex game, δίνοντας έμφαση στη δύναμη της αφής αλλά και της γλώσσας. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους