Δοκίμασέ τα (και θα μας θυμηθείς): Τα 5 προκαταρκτικά παιχνίδια που λατρεύουν όλοι οι άντρες - AllYou.gr

Search

Δοκίμασέ τα (και θα μας θυμηθείς): Τα 5 προκαταρκτικά παιχνίδια που λατρεύουν όλοι οι άντρες

Σίγουρη επιτυχία.

> SEX ::
26 Φεβρουαρίου 2015

Ποιος είπε ότι μόνο οι γυναίκες λατρεύουμε τα προκαταρκτικά; Μπορεί οι άντρες να δείχνουν ότι θέλουν να μπουν κατευθείαν στο ψητό, όταν όμως τους καθυστερείς για να εντείνεις την απόλαυση, απλά τα χάνουν! Για να ξέρεις τι θέλει να του κάνεις και να μην βαρεθεί στα προκαταρκτικά, αλλά αντιθέτως να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα παθιασμένο σεξ, δες τις 5 κινήσεις που αναστατώνουν τους άντρες πριν το σεξ!

1. Προετοιμάσου κατάλληλα. Οι άντρες λατρεύουν να σε βλέπουν περιποιημένη μόνο για αυτούς. Βάλε τα πιο σέξι εσώρουχα σου, το αγαπημένο σου άρωμα και δείξε του ότι θέλεις να είσαι όμορφη για εκείνον.

2. Παρέσυρε τον στο ντουζ. Αυτό μπορεί να αρέσει και σε σένα αφού θα μπορέσεις να τον φιλήσεις και να τον αγγίξεις παντού, λίγο πριν πέσετε στο κρεβάτι.

3. Επένδυσε στο... μασάζ. Όχι μόνο θα χαλαρώσει αλλά και θα ερεθιστεί αν ξεκινήσεις να του κάνεις μασάζ από τον λαιμό, την πλάτη και τα πόδια. Λίγο πριν φτάσεις στο επίμαχο σημείο, σταμάτα για να παρατείνεις την αγωνία!

4. Φίλησε τον αλλά μην βιάζεσαι. Μη τα δώσεις όλα από την αρχή. Παίξε μαζί του, χάιδεψε τον και φίλα τον στην κοιλιά! Κοίταζε τον στα μάτια και μετά από λίγα λεπτά κατέβα ακόμη πιο χαμηλά.

5. Μίλα του... βρώμικα. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι υπερβολικό ή ακραίο, αν αισθάνεσαι ότι δεν είναι καθόλου του στιλ σου. Άλλωστε, έχουμε ξαναπεί ότι στο κρεβάτι πρέπει να κάνουμε ΜΟΝΟ τα πράγματα που μας εκφράζουν και που κολλάνε στον χαρακτήρα μας. Το να του δείξεις όμως και λεκτικά πόσο πολύ τον θέλεις ή να του περιγράψεις τι θέλεις να σου κάνει δεν είναι και τόσο δύσκολο. Και πίστεψε μας, θα αποδειχθεί υπεραρκετό.   Ακολούθησε το allyou στο Instagram!