Skip to main content

SEX

Πόσα είδη σεξ υπάρχουν;

Η επιστήμη έχει την απάντηση!



Αν από καιρό αναρωτιέσαι πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν για να κάνεις σεξ, η επιστήμη έρχεται πλέον να σου δώσει την απάντηση κατηγοριοποιώντας την σεξουαλική επαφή σε 6 κατηγορίες ανάλογα με την φάση στην οποία βρίσκεται το κάθε ζευγάρι. Εσείς που ανήκετε;  

1. Το Σαγηνευτικό: Συνήθως είναι ο τρόπος με τον οποίο πέφτεις στο κρεβάτι στις πρώτες μέρες της σχέσης. Το παιχνίδι που κάνετε με τα μάτια, τα αγγίγματα, τα πονηρά μηνύματα και τα υπονοούμενα είναι απαραίτητα για να σαγηνεύσουν ο ένας στον άλλο ώστε να κάνετε σεξ με πολλά προκαταρκτικά!

2. Το Ρομαντικό: Όταν έρχεται η αγάπη, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη, είναι δύσκολο να βλέπεις τον άλλο σαν μια μηχανή του σεξ που θα σου προσφέρει απόλαυση. Θέλεις να τον φιλήσεις, να του πεις ότι τον αγαπάς, να τον χαϊδέψεις τρυφερά και το ίδιο ισχύει και για εκείνον.

3. Το Άγριο: Κάποιες στιγμές μέσα στη σχέση σου, είτε είναι στην αρχή είτε μετά από πολλά χρόνια, η καλή διάθεση και η λίμπιντο χτυπάνε κόκκινο! Είναι οι στιγμές που γδύνεσαι μέσα σε δευτερόλεπτα, το άγγιγμα γίνεται κάπως πιο απότομο και το πάθος σε κάνει να μιλάς βρώμικα!

4. Το Παθιασμένο: Αντίθετα με το άγριο σεξ, το παθιασμένο δεν έχει τόσο άγριες διαθέσεις, αλλά μόνο πάθος! Τον κοιτάς και λιώνεις, τον φιλάς σαν να μην υπάρχει αύριο και δεν θέλεις να σταματήσεις να τον αγκαλιάζεις. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά όλα αυτά είναι τα αγαπημένα του!

5. Το Γρήγορο: Στον πάγκο της κουζίνας, στον τοίχο, στο πάτωμα... Όταν θέλετε να κάνετε σεξ αμέσως, το κάνετε παντού. Οι άντρες το λατρεύουν, γιατί δεν περιλαμβάνει προκαταρκτικά και σένα σου αρέσει, γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι επιθυμητή.

6. Το Kinky: Ξεκινάει με ένα ζευγάρι ζαρτιέρες, με χειροπέδες ή μαντήλι στα μάτια. Μετά εκείνος παίζει με ένα παγάκι πάνω στο σώμα σου και κάνει τις πιο τρελές του φαντασιώσεις πραγματικότητα. Μια θεωρία, μάλιστα, υποστηρίζει ότι το αν ταιριάζεις με το σύντροφό σου πολύ, είναι κάτι που θα φανεί στο kinky σεξ.

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US