Πόσα είδη σεξ υπάρχουν; - AllYou.gr

Search

Πόσα είδη σεξ υπάρχουν;

Η επιστήμη έχει την απάντηση!

> SEX ::
27 Φεβρουαρίου 2015

Αν από καιρό αναρωτιέσαι πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν για να κάνεις σεξ, η επιστήμη έρχεται πλέον να σου δώσει την απάντηση κατηγοριοποιώντας την σεξουαλική επαφή σε 6 κατηγορίες ανάλογα με την φάση στην οποία βρίσκεται το κάθε ζευγάρι. Εσείς που ανήκετε;  

1. Το Σαγηνευτικό: Συνήθως είναι ο τρόπος με τον οποίο πέφτεις στο κρεβάτι στις πρώτες μέρες της σχέσης. Το παιχνίδι που κάνετε με τα μάτια, τα αγγίγματα, τα πονηρά μηνύματα και τα υπονοούμενα είναι απαραίτητα για να σαγηνεύσουν ο ένας στον άλλο ώστε να κάνετε σεξ με πολλά προκαταρκτικά!

2. Το Ρομαντικό: Όταν έρχεται η αγάπη, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη, είναι δύσκολο να βλέπεις τον άλλο σαν μια μηχανή του σεξ που θα σου προσφέρει απόλαυση. Θέλεις να τον φιλήσεις, να του πεις ότι τον αγαπάς, να τον χαϊδέψεις τρυφερά και το ίδιο ισχύει και για εκείνον.

3. Το Άγριο: Κάποιες στιγμές μέσα στη σχέση σου, είτε είναι στην αρχή είτε μετά από πολλά χρόνια, η καλή διάθεση και η λίμπιντο χτυπάνε κόκκινο! Είναι οι στιγμές που γδύνεσαι μέσα σε δευτερόλεπτα, το άγγιγμα γίνεται κάπως πιο απότομο και το πάθος σε κάνει να μιλάς βρώμικα!

4. Το Παθιασμένο: Αντίθετα με το άγριο σεξ, το παθιασμένο δεν έχει τόσο άγριες διαθέσεις, αλλά μόνο πάθος! Τον κοιτάς και λιώνεις, τον φιλάς σαν να μην υπάρχει αύριο και δεν θέλεις να σταματήσεις να τον αγκαλιάζεις. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά όλα αυτά είναι τα αγαπημένα του!

5. Το Γρήγορο: Στον πάγκο της κουζίνας, στον τοίχο, στο πάτωμα... Όταν θέλετε να κάνετε σεξ αμέσως, το κάνετε παντού. Οι άντρες το λατρεύουν, γιατί δεν περιλαμβάνει προκαταρκτικά και σένα σου αρέσει, γιατί σε κάνει να αισθάνεσαι επιθυμητή.

6. Το Kinky: Ξεκινάει με ένα ζευγάρι ζαρτιέρες, με χειροπέδες ή μαντήλι στα μάτια. Μετά εκείνος παίζει με ένα παγάκι πάνω στο σώμα σου και κάνει τις πιο τρελές του φαντασιώσεις πραγματικότητα. Μια θεωρία, μάλιστα, υποστηρίζει ότι το αν ταιριάζεις με το σύντροφό σου πολύ, είναι κάτι που θα φανεί στο kinky σεξ.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!