4 λόγοι που δεν έχει όρεξη για σεξ - AllYou.gr

Search

4 λόγοι που δεν έχει όρεξη για σεξ

Ε, και;

> SEX ::
06 Μαρτίου 2015

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, οι άντρες δεν θέλουν να κάνουν σεξ όλη την ώρα. Ωστόσο, ακόμη κι αν ένας άντρας δεν έχει διάθεση, θα ενδώσει αν πάρει η γυναίκα την πρωτοβουλία. Όταν μία γυναίκα αναλαμβάνει δράση, οι άντρες το βρίσκουν σέξι και διαφορετικό, αφού συνήθως αισθάνονται ότι είναι δική τους ευθύνη. Ενώ οι γυναίκες μπορεί να αρνηθούν το σεξ όταν δεν έχουν όρεξη, οι άντρες δεν θα κάνουν καν το βήμα όταν δεν έχουν διάθεση. Πότε μπορεί να συμβεί αυτό:

1. Έχει μπάλα. Αν το παιχνίδι είναι σημαντικό, μπορεί όντως να ξεχαστεί για παραπάνω από δέκα λεπτά. Οι άντρες είναι απλά πλάσματα και η τηλεόραση μπορεί να τους αποσπάσει τελείως την προσοχή. Πολλοί είναι οι άντρες που φαντασιώνονται να έχουν μια γυναίκα από πάνω τους, ενώ κρατούν με το ένα τους χέρι το τηλεκοντρόλ. Στην πραγματικότητα όμως ελάχιστοι το πετυχαίνουν, γι' αυτό αφήνουν το σεξ και παραδίνονται στο παιχνίδι.

2. Πάρα πολλοί εξωτερικοί παράγοντες άγχους. Οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν πραγματικά να συμφωνήσουν σε αυτό το σημείο: το άγχος μειώνει τη λίμπιντο. Κατά τη διάρκεια δύσκολων στιγμών στη δουλειά ή στην προσωπική ζωή, είναι φυσιολογικό να κλείνεται στον εαυτό του. 

3. Άγχος για τις επιδόσεις (και όχι μόνο). Μπορεί να έχει πιει μερικά ποτά και η λίμπιντο να έχει ξυπνήσει. Το ίδιο ισχύει όμως και για το άγχος. Στη μάχη μεταξύ λίμπιντο και άγχους, το δεύτερο υπερτερεί. Μπορεί να φοβάται μήπως δεν ανταπεξέλθει στις προσδοκίες σου ή μήπως σας δει ή σας ακούσει κάποιος αν δεν είστε στον χώρο σας.

4. Περνά και μόνος του καλά. Οι άντρες αυνανίζονται "επιπόλαια", όταν δεν είναι σε σχέση. Οι περισσότεροι συνεχίζουν και όταν βγαίνουν ραντεβού αλλά πιο ελεγχόμενα. Μερικές φορές, η αυτοϊκανοποίηση μπορεί να είναι κουραστική, να μειώνει τη λίμπιντο και να δημιουργεί άγχος όταν έρχεται η ώρα για σεξ. Όταν έχει περάσει αρκετό καιρό μόνος του, μπορεί να νιώθει λίγο άβολα.

Hot αυτή τη στιγμή!

STAR STYLE

5 φορές που η Kate Middleton μας θύμισε την πριγκίπισσα Diana

Να από πού εμπνέεται η Kate για τις εμφανίσεις της!
BEAUTY NEWS

Αυτή η τάση στα μαλλιά έχει κατακλύσει το Pinterest

Εσύ είσαι έτοιμη για να την δοκιμάσεις;
ΕΓΩ

Το ένα πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις όταν όλα πάνε στραβά

Είχες μια κακή μέρα; Προσοχή πως θα το διαχειριστείς.
STREET STYLE
BEAUTY TIPS

O ιδιοφυής τρόπος να χρησιμοποίησεις τα cotton pads

Ξέχνα για λίγο τις sheet masks. Αυτή είναι τώρα η νέα τάση!
ΠΑΙΔΙ

To τάισμα αλεσμένων με το κουτάλι, οδηγεί σε παχυσαρκία!

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που πρέπει να διαβάσει κάθε νέα μαμά.