5 λόγοι που προσποιούμαστε οργασμό... - AllYou.gr

Search

5 λόγοι που προσποιούμαστε οργασμό...

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε!

> SEX ::
17 Μαρτίου 2015

Γίνεται πολύς λόγος για τον γυναικείο οργασμό και όχι άδικα. Οι γυναίκες δυσκολεύονται να ζήσουν το «μεγαλείο» το αντρικού οργασμού τόσο σύντομα, όσο ο σύντροφός τους ή ο παρτενέρ τους, και συχνά αναγκάζονται να καταφύγουν στην εύκολη λύση: ας προσποιηθούμε και εμείς… να τελειώνουμε! Έχεις, όμως, αναρωτηθεί ποτέ γιατί το κάνουμε αυτό εμείς οι γυναίκες; Γιατί στην πραγματικότητα δεν έχεις κανέναν λόγο, αν θες πραγματικά να απολαύσεις το σεξ. Μια γυναίκα θα προσποιηθεί οργασμό όταν…

1. Θέλει να τελειώνει και να κοιμηθεί.  Μπορεί να μην έπιασε η δικαιολογία «έχω πονοκέφαλο» και τελικά να ενέδωσε στις διαθέσεις του συντρόφου της. Αλλά αν θέλει να κοιμηθεί μια γυναίκα στην ώρα της, θα το κάνει!

2. Γιατί ντρέπεται να πει στο σύντροφό της τι είναι αυτό που θα την φέρει σε οργασμό. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν μια γυναίκα έχει περιστασιακές σεξουαλικές σχέσεις, και όχι σε σταθερό δεσμό. Η εξήγηση είναι απλή: όταν δεν έχεις οικειότητα με τον άλλο, δύσκολα θα κάτσεις να του εξηγήσει τι και πως. Αντιθέτως, όταν είσαι σε σταθερή σχέση, η συστηματικότητα του σεξ με το σύντροφό σου σε κάνει να ανοίγεσαι και να μιλάς ανοιχτά για τις προτιμήσεις σου.

3. Από «τακτική». Και όμως υπάρχει έρευνα του καθηγητή Farnaz Kaighobadi του πανεπιστημίου Colombia που καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «οι γυναίκες θα προσποιηθούν οργασμό όταν αρχίσουν να νιώθουν ότι ο άντρας τους μπορεί να πάει με άλλη γυναίκα». Κοινώς, για να τον κρατήσουν!

4. Για να ικανοποιήσει τον σύντροφό της. Είναι αυτό που αλλιώς λέμε «μη του χαλάσω χατίρι», «μη τον στεναχωρήσω», «μου αρκεί που τον βλέπω να περνάει καλά» και άλλα τέτοια που μια ερωτευμένη γυναίκα μπορεί να κάνει για να ευτυχισμένος ο σύντροφός της.

5. Από συνήθεια. Μία, δυο, τρεις φορές, ε, την τέταρτη μπορεί να σου βγει από… κεκτημένη ταχύτητα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!