Skip to main content

SEX

7 πράγματα που σκέφτεται για το σεξ (αλλά δεν πρόκειται να σου πει)

Σου τα λέμε εμείς, για να τα έχεις υπόψη σου.



Αυτό που έχει στο μυαλό του, αυτό που τον ταλαιπωρεί και τον αγχώνει, δεν θα σου το πει ποτέ με λέξεις. Συνήθως οι άντρες δεν (μας) μιλάνε για αυτά για τα οποία ντρέπονται, ειδικά όταν αφορά στο σεξ, αλλά μας το δείχνουν με πράξεις.

Για να μην... σπάσεις το κεφάλι σου για να αποκωδικοποιήσεις κάθε του κίνηση, βρήκαμε 7 μυστικά που θα ήθελε να ξέρεις αλλά δεν μπόρεσε ακόμα να σου πει.

1. Κάποιες φορές του αρέσει το σκληρό σεξ.

Κι όταν λέμε σκληρό δεν εννοούμε απαραίτητα όσα είδε σε μια τσόντα τις προάλλες. Αρκεί να τον αρπάξεις, να του τραβήξεις λίγο τα μαλλιά ή να τον γρατζουνίσεις στην πλάτη.

2. Θέλει να δοκιμάσει κι άλλες στάσεις.

Ίσως να του έχεις πει ότι δεν νιώθεις άνετα με όλες τις στάσεις. Εκείνος, όμως, θέλει να κάνει τα πάντα μαζί σου και να σε δει να χαλαρώνεις μαζί του στο κρεβάτι, χωρίς να έχεις ταμπού.

3. Αναρωτιέται συνέχεια αν είναι αρκετός.

Μπορεί να είστε καιρό μαζί και να έχεις δείξει ενθουσιασμό για τα προσόντα του παραπάνω από μία φορά, όμως εκείνος όσες φορές βγάζει το μποξεράκι του πάντα αναρωτιέται αν είναι αρκετός. Γι' αυτό δεν θα βαρεθεί ποτέ να του λες το αντίθετο!

4. Του αρέσει όταν αγαπάς το σώμα σου.

Αυτό που δεν αρέσει στους άντρες είναι να έχουν στο κρεβάτι τους μια ανασφαλή γυναίκα. Γι' αυτό, ακόμα κι αν δεν έχεις συμφιλιωθεί απόλυτα με το σώμα σου, άσε την γκρίνια για τα κιλά σου για τις φίλες σου.

5.Θέλει να είναι ωραίος για σένα.

Περιποιείται τον εαυτό του και θέλει να το προσέξεις. Κάνε του κοπλιμέντα για το νέο του ξύρισμα ή κούρεμα, για την καινούρια του κολόνια ή τα παπούτσια του. Του αρέσει να ακούει καλά λόγια, όπως ακριβώς κι εσένα!

6. Του αρέσει το sexting.

Ακόμα κι αν δεν είναι πρόστυχο, του αρέσει να στέλνεις που και που μια φωτογραφία σου ή ένα σέξι μήνυμα.

7. Θέλει να ξέρει ότι τον θέλεις. 

Δεν έχουμε μόνο εμείς ανασφάλειες, έχουν κι αυτοί: ειδικά στο κρεβάτι αισθάνονται πολύ ευαίσθητοι. Γι' αυτό, σε κάθε ευκαιρία, δείξε του ότι σε ικανοποιεί και είναι τέλειος στο κρεβάτι.

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός