Αυτό είναι το μυστικό για να κάνεις καλύτερο σεξ! - AllYou.gr

Search

Αυτό είναι το μυστικό για να κάνεις καλύτερο σεξ!

Είναι πιο απλό από ό,τι φαντάζεσαι.

> SEX ::
24 Μαρτίου 2015

Θέλεις να εκτοξεύσεις τη σεξουαλική ηδονή σου; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περνάς τουλάχιστον μία ώρα παραπάνω την ημέρα στο κρεβάτι... στην αγκαλιά του Μορφέα: σύμφωνα με μια νέα έρευνα, ένας χορταστικός ύπνος κάνει θαύματα στη γυναικεία ερωτική επιθυμία.

Μια ομάδα ειδικών από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν ζήτησαν από 171 εθελόντριες να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου και της ερωτικής ζωής τους. Σε ποιο συμπέρασμα κατέληξαν από τις απαντήσεις που έδωσαν; Αν κοιμηθούμε ένα βράδυ μία ώρα παραπάνω, την επόμενη ημέρα έχουμε πιο έντονη ερωτική επιθυμία και 14% περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε μια καυτή εμπειρία στο κρεβάτι με το σύντροφό μας.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το πόσο ξεκούραστες νιώθουμε, αλλά και με τις ορμόνες μας: Προηγούμενες μελέτες είχαν δείξει ότι ο ύπνος επηρεάζει τα επίπεδα των ορμονών που συνδέονται με την ερωτική διέγερση. Τώρα λοιπόν έχεις έναν (ακόμη) καλό λόγο να απολαμβάνεις περισσότερο και καλύτερο ύπνο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!