Skip to main content

SEX

5 τρόποι για να έρθετε (πoλύ) κοντά μετά από ένα τσακωμό

Πώς το σεξ μετά τον καυγά μπορεί να σώσει την σχέση σου;



Το "make up σεξ",  το σεξ δηλαδή που κάνεις με τον σύντροφό σου μετά από ένα τσακωμό σας, είναι ίσως το πιο παθιασμένο σεξ που μπορείς να απολαύσεις στη σχέση σου. Μπορεί να σου φαίνεται ανούσιο να κάνεις σεξ όταν είσαι εκνευρισμένη ή όταν τον έχεις απομυθοποιήσει τόσο πολύ έστω και για 5 δευτερόλεπτα, όμως οι ειδικοί συνιστούν πως είναι απαραίτητο για να σώσεις τη σχέση σου: Από τη μία χαλαρώνεις και συζητάς μαζί του για το πρόβλημά σας πιο λογικά και από την άλλη κάνοντας σεξ μειώνεις την απόσταση που έχει δημιουργήσει ο καυγάς.

1. Πλησίασε τον: Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις όταν τσακώνεστε είναι να βρεθείς κοντά του, όμως αν αφήσεις να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα και προσπαθήσεις να τον πλησιάσεις τρυφερά ίσως ξεχάσεις τον λόγο για τον οποίο ξεκίνησε ο καυγάς.

2. Δεν λέγεται τυχαία άγριο σεξ: Αν ο καυγάς σας γίνει έντονος, μετέτρεψε τον σε πάθος κι όχι σε οργή. Μόνο σε καλό θα σας βγει!

3. Μην σκέφτεσαι: Να είσαι γρήγορη! Φίλα τον, άρπαξε τον και μην περιμένεις να ανταποκριθεί από την αρχή. Λένε ότι οι άντρες λατρεύουν το make up sex ακριβώς επειδή είναι τόσο παθιασμένο.

4. Μην συνεχίσεις τον καυγά κατά τη διάρκεια του σεξ: Διώξε την αρνητική ενέργεια και προσπάθησε να είσαι ευγενική. Το make up sex γίνεται για να απολογηθείτε ο ένας στον άλλο και όχι για να δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα. Οπότε, αν σκέφτεσαι να του μιλήσεις άσχημα (ακόμα κι αν το συνηθίζετε στο κρεβάτι σαν παιχνίδι) άφησέ το για άλλη στιγμή!

5. Πες του τι νιώθεις: Όταν κάνουμε σεξ, ο εγωισμός μας μειώνεται, γι' αυτό το σεξ μετά τον τσακωμό είναι μια καλή αφορμή για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να ξεκινήσεις μια συζήτηση για όσα σας απασχολούν (αφού τελειώσετε το σεξ)!

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου