Κορίτσια, ΑΥΤΑ σκέφτονται πραγματικά οι άντρες για το σεξ - AllYou.gr

Search

Κορίτσια, ΑΥΤΑ σκέφτονται πραγματικά οι άντρες για το σεξ

Μπες στο μυαλό τους...

> SEX ::
03 Απριλίου 2015

Μπορεί να έχουμε αναρωτηθεί αρκετές φορές αν οι άνδρες σκέφτονται τα ίδια πράγματα με εμάς. Αν έχουν τους ίδιους προβληματισμούς, αν το συζητάνε με τους φίλους τους και άλλες τέτοιες σκέψεις, που περνάνε από το μυαλό μιας γυναίκας. Για να δούμε λοιπόν τι ακριβώς σκέφτονται και τι κάνουν!

1. Οι άνδρες δεν συζητάνε με τους φίλους τους για το σεξ. Μπορεί να πούνε 2- 3 επιφανειακά πράγματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προχωράνε σε λεπτομέρειες και δεν μοιράζονται εμπειρίες με την παρέα τους.

2. Οι άνδρες αισθάνονται ευθύνη στο κρεβάτι. Θέλουν να ευχαριστούν τις παρτενέρ τους και να τις ικανοποιούν. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο νιώθουν ότι έχουν ευθύνες.

3. Θέλουν να ακούν τον έπαινο τους. Όπως αυτοί μας λένε κοπλιμέντα είτε για το σώμα μας, το πρόσωπό μας, τα ρούχα μας, θέλουν -αντίστοιχα- να ακούν έναν καλό λόγο. Έχουν την ανάγκη να τους αναπτερώνουμε το ηθικό.

4. Οι άνδρες στεναχωριούνται όταν κάτι πάει στραβά. Δεν θέλουν να μας αναστατώνουν. Αν, για παράδειγμα, δεν πάει κάτι καλά στο κρεβάτι, στεναχωριούνται που δεν ικανοποίησαν την παρτενέρ τους, αλλά ανησυχούν και για αυτούς. Πρέπει να τους καθησυχάζουμε.

5. Τους αρέσει να τους λέμε τι να κάνουν στο κρεβάτι. Αρκεί να τους το πούμε με ωραίο τρόπο. Δεν έχουν πρόβλημα να τους καθοδηγούμε, αντιθέτως ορισμένες φορές το χρειάζονται.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!