Skip to main content

SEX

Οι 4 κινήσεις στις οποίες δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί

Δοκίμασε τες...



Κάθε γυναίκα ξέρει πως να χειριστεί τον εαυτό της και ποιο είναι το δυνατό της σημείο. Ξέρει τι πρέπει να κάνει, που και πως. Υπάρχουν όμως κάποια tips που πρέπει να σoυ υπενθυμίσουμε, σε περίπτωση που τα έχεις ξεχάσει! Το να νιώθεις σέξι και όμορφη είναι το παν. Υπάρχουν όμως κάποιες κινήσεις κλειδιά, που θα κάνουν τον σύντροφό σου, να σε θέλει σαν τρελός.

Κίνηση 1. Πλησίασε τον και ψιθύρισε του στα αυτιά. Η περιοχή γύρω από τα αυτιά είναι μία άκρως ερωτική ζώνη που ερεθίζει κάθε άνδρα. Πες του πράγματα που τον ανεβάζουν ή εξέφρασε τις ερωτικές σου επιθυμίες. Κάνε ξεκάθαρο πως τον θέλεις και ότι δεν πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι.

Κίνηση 2. Μην ξεχνάς να τον φιλάς συχνά. Τα φιλιά χρειάζεται να έχουν ένταση και πάθος! Κάνε το κάποια ανυποψίαστη στιγμή για να τον ξαφνιάσεις. Απλά τράβηξέ τον και δώσ΄του ένα μεγάλο φιλί στο στόμα.

Κίνηση 3. Η εμφάνισή σου είναι το Α και το Ω. Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Φόρεσε ρούχα και εσώρουχα που σε κάνουν να φαίνεσαι και να νιώθεις σέξι και ποθητή. Όλα ξεκινάνε από μέσα σου. 

Κίνηση 4. Θυμήσου το φλερτ. Φλέρταρε τον, παίξε μαζί του, γνώρισε τον από την αρχή. Αυτή η κίνηση σπάει την μονοτονία και αναζωογονεί την σχέση.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»