Οι 4 κινήσεις στις οποίες δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί - AllYou.gr

Search

Οι 4 κινήσεις στις οποίες δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί

Δοκίμασε τες...

> SEX ::
06 Απριλίου 2015

Κάθε γυναίκα ξέρει πως να χειριστεί τον εαυτό της και ποιο είναι το δυνατό της σημείο. Ξέρει τι πρέπει να κάνει, που και πως. Υπάρχουν όμως κάποια tips που πρέπει να σoυ υπενθυμίσουμε, σε περίπτωση που τα έχεις ξεχάσει! Το να νιώθεις σέξι και όμορφη είναι το παν. Υπάρχουν όμως κάποιες κινήσεις κλειδιά, που θα κάνουν τον σύντροφό σου, να σε θέλει σαν τρελός.

Κίνηση 1. Πλησίασε τον και ψιθύρισε του στα αυτιά. Η περιοχή γύρω από τα αυτιά είναι μία άκρως ερωτική ζώνη που ερεθίζει κάθε άνδρα. Πες του πράγματα που τον ανεβάζουν ή εξέφρασε τις ερωτικές σου επιθυμίες. Κάνε ξεκάθαρο πως τον θέλεις και ότι δεν πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι.

Κίνηση 2. Μην ξεχνάς να τον φιλάς συχνά. Τα φιλιά χρειάζεται να έχουν ένταση και πάθος! Κάνε το κάποια ανυποψίαστη στιγμή για να τον ξαφνιάσεις. Απλά τράβηξέ τον και δώσ΄του ένα μεγάλο φιλί στο στόμα.

Κίνηση 3. Η εμφάνισή σου είναι το Α και το Ω. Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Φόρεσε ρούχα και εσώρουχα που σε κάνουν να φαίνεσαι και να νιώθεις σέξι και ποθητή. Όλα ξεκινάνε από μέσα σου. 

Κίνηση 4. Θυμήσου το φλερτ. Φλέρταρε τον, παίξε μαζί του, γνώρισε τον από την αρχή. Αυτή η κίνηση σπάει την μονοτονία και αναζωογονεί την σχέση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!