Και τα ντροπαλά κορίτσια ξέρουν από καλό σεξ! - AllYou.gr

Search

Και τα ντροπαλά κορίτσια ξέρουν από καλό σεξ!

Μίλα του με τη... σιωπή. 

> SEX ::
09 Απριλίου 2015

Είσαι ντροπαλή; Νιώθεις άβολα ή αμήχανα να αποκαλύψεις στον σύντροφό σου τι σου αρέσει στο σεξ και που θέλεις να σε αγγίξει; Μην αγχώνεσαι. Υπάρχει τρόπος να του το αποκαλύψεις, χωρίς να πεις λέξη!

1. Πάρε πρωτοβουλία: Το καλύτερο μέρος της ερωτικής πράξης ξεκινά πριν πέσετε στο κρεβάτι. Γίνε εκείνη που θα ξεκινήσει και πάρε πρωτοβουλία. Προσκάλεσε τον σύντροφό σου στην κρεβατοκάμαρα με κάποια πρόταση ερωτικής υπόσχεσης. Είναι μεγάλο διεγερτικό για τους άντρες.

2. Τα αγγίγματα κάνουν θαύματα: Ξεκίνησε κάνοντας απαλό μασάζ στον λαιμό, στο κεφάλι, στα χέρια, στους ώμους, στα πόδια ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή θες αρκεί να μην επικεντρωθείς στην ερωτική του περιοχή. Φίλησέ τον απαλά στον λαιμό ή πίσω από τα αυτιά γιατί εκεί βρίσκονται οι περιοχές που τον ερεθίζουν πολύ. Άφησε τα μαλλιά σου κάτω να χαϊδεύουν το σώμα του και θα δεις πως θα αντιδράσει χωρίς καν να μιλήσεις.

3. Άφησε τη σιωπή να μιλήσει: Το να τον φέρεις στο κρεβάτι σου χωρίς να πεις λέξη δεν είναι τόσο δύσκολο. Κοίταξε τον στα μάτια, πάρε μια έκφραση πρόσκλησης και χάρισε του ένα γλυκό χαμόγελο. Κάνε νόημα με το κεφάλι σου προς την κρεβατοκάμαρα και σίγουρα θα σε ακολουθήσει. Όταν φτάσετε κάτω από τα σεντόνια μπορείς να τον καθοδηγήσεις και να του πεις πως θες να σε αγγίξει. Πάρε απαλά το χέρι του και τοποθέτησέ το στο σημείο που θες να τον νιώσεις. Ένας ακόμη τρόπος να του μάθεις τι θες, είναι να τον αγγίξεις με τον τρόπο πους θέλεις να σε αγγίξει.

4. Άσε κάτω το κινητό: Το να ασχολείσαι με το κινητό σου,το tablet σου ή το να βλέπεις τηλεόραση την ώρα που θα έπρεπε να είστε αγκαλιά, είναι απαγορευτικό. Μην αποσπάς την προσοχή σου στις προσωπικές σου στιγμές. Αποσπά και εκείνον και "διώχνει" τη σεξουαλική σας διάθεση. Δώσε του την απόλυτη προσοχή σου και τον χρόνο σου στο να κάνετε έρωτα, στο πώς μυρίζει, στο πώς είναι τα χάδια του, σε αυτά δηλαδή που μετράνε. Συγκεντρώσου απόλυτα σε εκείνον και στις στιγμές που περνάτε μαζί στο κρεβάτι.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!