10 παράξενες αλήθειες για το σεξ - AllYou.gr

Search

10 παράξενες αλήθειες για το σεξ

Τις έχεις ξανακούσει;

> SEX ::
11 Απριλίου 2015

Κατά καιρούς ακούμε πολλά παράξενα γύρω από το σεξ. Οι δημιουργοί του βρετανικού quiz show, «QI.» μάζεψαν όλα τα παράξενα γεγονότα και στοιχεία κι έγραψαν το "1,227 Quite Interesting Facts", μία πραγματικά ενδιαφέρουσα συλλογή. Παρακάτω θα βρεις ένα μικρό απόσπασμα για να πάρεις μια ιδέα.

1. Για ένα στα δέκα μωρά στην Ευρώπη, η σύλληψη έχει γίνει σε κρεβάτι ΙΚΕΑ.

2. Οι Βρετανοί κατάσκοποι έπαψαν να χρησιμοποιούν το σπέρμα ως αόρατο μελάνι, γιατί άρχιζε να μυρίζει αν δεν ήταν φρέσκο.

3. Ένα θηλυκό κουνάβι θα πεθάνει αν δεν κάνει σεξ για ένα χρόνο.

4. Κάθε λεπτό, πωλούνται 7 Viagra.

5. Ο ιδρυτής του match.com, Gary Kremen, έχασε την φίλη του από έναν άλλον άντρα, τον οποίο γνώρισε στην ιστοσελίδα.

6. Ο θηλυκός χιμπατζής έχει τη δύναμη έξι αντρών σε μία κρίση πάθους.

7. Το σημείο G παραλίγο να ονομαστεί Whipple Tickle, από τον καθηγητή Beverley Whipple, ο οποίος επινόησε την έκφραση που γνωρίζουμε σήμερα.

8. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, που διήρκεσαν 17 ημέρες, μοιράστηκαν δωρεάν στους αθλητές 150 χιλιάδες προφυλακτικά – περίπου 15 στον καθένα.

9. Το 2008, αρχαιολόγοι στην Κύπρο ανακάλυψαν μια κατάρα χαραγμένη σε δισκίο μολύβδου, η οποία έγραφε «Μακάρι το πέος σου να πονάει όταν κάνεις έρωτα». Δεν ξέρουν, όμως, ποιος και γιατί το έγραψε.

10. Μέχρι το 1973, η Αμερικάνικη Ψυχιατρική Εταιρία θεωρούσε την ομοφυλοφιλία ψυχική ασθένεια. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!