4 κοινά λάθη που «μπλοκάρουν» τον οργασμό σου - AllYou.gr

Search

4 κοινά λάθη που «μπλοκάρουν» τον οργασμό σου

Μην τα κάνεις πια...

> SEX ::
13 Απριλίου 2015

Το ότι δεν φτάνεις πάντα στο τελευταίο στάδιο απόλαυσης δεν σημαίνει πως κάτι συμβαίνει στο σώμα σου. Μάλλον σημαίνει πως, κατά πάσα πιθανότητα, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σαμποτάρεις μόνη σου την κορύφωση. Παρακάτω θα βρεις τα πιο κοινά λάθη που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και μπλοκάρουμε από μόνες μας τον οργασμό...

1. Bιαζόσουν στα προκαταρκτικά. Διάβασε το παρακάτω σενάριο, μήπως σου θυμίσει κάτι: Ο σύντροφός σου φαίνεται να θέλει να περάσει στο κυρίως πιάτο πολύ γρήγορα και εσύ φοβάσαι να του ζητήσεις λίγα παραπάνω παιχνίδια, μήπως ξενερώσει. Μπορεί να νιώθεις πως τον ικανοποιείς περισσότερο αν κάνεις αυτό που ζητά εκείνος, όμως, αν βιαστείς στο foreplay πολύ δύσκολα θα φτάσεις σε οργασμό. 

2. Αφαιρέθηκες. Όλες ξέρουμε πως εύκολα μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωσή σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Σκέψεις όπως, «Έχω κυτταρίτιδα» ή «πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο το πρωί» μπορεί να περάσουν από το μυαλό σου και τότε ο οργασμός σου θα πετάξει από το παράθυρο. Το μυαλό σου είναι ένα βασικό στοιχείο της σεξουαλικής εμπειρίας, της αίσθησης και της ικανοποίησης και απελευθερώνει ουσίες που βοηθούν το σώμα σου στον οργασμό. Όταν αποσπάται από τη συνεύρεση, μην περιμένεις το σώμα να παραμείνει συγκεντρωμένο για οργασμό.

3. Αγνοείς το C – spot σου. Αν και το G – spot συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον ως το ερωτικό σου επίκεντρο, η κλειτορίδα είναι το σημείο που σου χαρίζει αυτό το αίσθημα της διέγερσης, κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής επαφής. Υπάρχουν περισσότερες νευρικές απολήξεις σε αυτό το σημείο παρά σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή σου. Είναι δύσκολο λοιπόν να φτάσεις σε οργασμό χωρίς κάποια διέγερση σε αυτό το ευαίσθητο σημείο.

4. Αλλάζεις στάσεις πολύ συχνά. Τα ερωτικά ακροβατικά είναι πάντα διασκεδαστικά, για να διατηρείς σε εγρήγορση την ερωτική σου ζωή, δυστυχώς όμως δυσκολεύουν τον οργασμό σου. Το κλειδί στην ικανοποίησή σου είναι η σταθερή διέγερση σε μια στάση που ενεργοποιεί το δικό σου ερωτικό σημείο. Πρέπει μαζί με τον σύντροφό σου να αναπτύξετε έναν συγκεκριμένο ρυθμό και, μόλις δεις πως αυτό σου αρέσει, να συνεχίσετε χωρίς διακοπή μέχρι την κορύφωσή σου. Αν αλλάξετε στάση η διέγερσή σου θα ξεκινήσει από το μηδέν. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!