7 τρομακτικές σκέψεις που κάνει ο σύντροφός σου την ώρα του σεξ - AllYou.gr

Search

7 τρομακτικές σκέψεις που κάνει ο σύντροφός σου την ώρα του σεξ

Έχουν και τα αγόρια ανασφάλειες.

> SEX ::
16 Απριλίου 2015

Νόμιζες πως μόνο εσύ σκέφτεσαι πώς φαίνεται το σώμα σου με αυτόν το φωτισμό; Πως μόνο εσύ προβληματίζεσαι για τις εκφράσεις που παίρνεις την ώρα του... οργασμού; Μάντεψε! Οι ίδιες (περίπου) σκέψεις περνούν από το μυαλό του τη στιγμή της ερωτικής σας επαφής. Τι φοβούνται, λοιπόν, περισσότερο οι άντρες στο κρεβάτι;

1. Το να τους πιάσει κράμπα στο καλύτερο σημείο της ερωτικής πράξης. Κάποιες απαιτητικές στάσεις δεν παιδεύουν μόνο εσένα, αλλά και εκείνον. Το να τον πιάσει κράμπα κατά τα διάρκεια της συνεύρεσης είναι μια πιθανότητα, αν ο καλός σου δεν είναι χρυσός Ολυμπιονίκης.

2. Αν ιδρώνουν πολύ. Μιλάμε για σεξ, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι αν δεν ιδρώσετε... δεν είναι (καλό) σεξ. Εκείνος, πάντως, έχει συνεχώς στο μυαλό του μήπως σε ενοχλεί ο ιδρώτας του ή οι σταγόνες που πέφτουν πάνω σου!

3. Αν μιλάνε περισσότερο από όσο χρειάζεται. Για να το ξεκαθαρίσουμε. Όχι, όχι, όχι! Αγόρια δεν μιλάτε πολύ. Για την ακρίβεια οι συζητήσεις την ώρα του σεξ δεν μας φτάνουν ποτέ!

4. Αν σου αρέσει ή όχι η έκφρασή τους όταν φτάνουν στην κορύφωση. Όλοι οι άντρες κάνουν γκριμάτσες εκείνη τη στιγμή και όλοι ανησυχούν μήπως μοιάζουν αστείοι! Μερικοί όντως μοιάζουν, αλλά δεν θα το πούμε ποτέ.

5. Αν το σώμα τους είναι ωραίο. Νομίζεις πως την ανασφάλεια με την φουσκωμένη κοιλίτσα και την κυτταρίτιδα την έχεις μόνο εσύ; Όχι! Και εκείνος έχει τις ανασφάλειές του για το σώμα του. Μπορεί το χαμηλό φως να εξυπηρετεί και τους δύο!

6. Αν αναπνέουν πολύ βαριά. Τις στιγμές που δεν μπορεί να ακούσει ούτε εσύ τι του λες, αναρωτιέται μήπως το έχει παρακάνει με τις βαθιές ανάσες του... και σταματάει!

7. Αν το απολαμβάνεις. Μιλάμε για τις συνευρέσεις που διαρκούν και διαρκούν και διαρκούν. Εκείνος ξέρει ότι οι γυναίκες είναι καλές στο να προσποιούνται και πάντα πλανάται στο μυαλό του το ερωτηματικό ότι μπορεί να έχεις βαρεθεί και απλά να του κάνεις υποστήριξη μέχρι να ολοκληρώσει. Δεν θα μάθει ποτέ!

Hot αυτή τη στιγμή!

INTERVIEW

Χάρις Αλεξίου: «Το συναίσθημα φυλακίζουμε μέσα μας, όχι τα γεγονότα»

Η δική μας, η μοναδική Χαρούλα. Των τραγουδιών, του έρωτα, της αγάπης, του γλεντιού, της συγκίνησης, της καρδιάς μας, της ζωής μας. Η Χάρις Αλεξίου στο allyou.
BEAUTY TIPS

3+1 τρικ για να κάνεις το δέρμα σου να φαίνεται ξεκούραστο

Mάθε τι πρέπει να κάνεις εκείνες τις ημέρες που η επιδερμίδα χρειάζεται έξτρα προσοχή!
ΣΧΕΣΕΙΣ

3 λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία

Τα πιθανά σενάρια πίσω από την απόφαση του να κοιτάξει άλλη ενώ είσαστε μαζί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ένας πολύ καλός λόγος να παραγγέλνεις συχνότερα sushi

Αν έψαχνες δικαιολογίες τις έχεις με τη σφραγίδα της επιστήμης.
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Η έρευνα που πρέπει οπωσδήποτε να έχει υπόψη κάθε τεμπέλα

Οι επιστήμονες έρχονται να δικαιώσουν τους… φυγόπονους και να μιλήσουν με στοιχεία για το δικαίωμα στην τεμπελιά.
STAR STYLE

Οι εμφανίσεις της Michelle Obama που δε γίνεται να ξεχάσουμε

Ενώ η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκλογή του επόμενου Προέδρου της Αμερικής έχει ξεκινήσει, εμείς κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της πιο αγαπημένης Πρώτης Κυρίας!