7 τρομακτικές σκέψεις που κάνει ο σύντροφός σου την ώρα του σεξ - AllYou.gr

Search

7 τρομακτικές σκέψεις που κάνει ο σύντροφός σου την ώρα του σεξ

Έχουν και τα αγόρια ανασφάλειες.

> SEX ::
16 Απριλίου 2015

Νόμιζες πως μόνο εσύ σκέφτεσαι πώς φαίνεται το σώμα σου με αυτόν το φωτισμό; Πως μόνο εσύ προβληματίζεσαι για τις εκφράσεις που παίρνεις την ώρα του... οργασμού; Μάντεψε! Οι ίδιες (περίπου) σκέψεις περνούν από το μυαλό του τη στιγμή της ερωτικής σας επαφής. Τι φοβούνται, λοιπόν, περισσότερο οι άντρες στο κρεβάτι;

1. Το να τους πιάσει κράμπα στο καλύτερο σημείο της ερωτικής πράξης. Κάποιες απαιτητικές στάσεις δεν παιδεύουν μόνο εσένα, αλλά και εκείνον. Το να τον πιάσει κράμπα κατά τα διάρκεια της συνεύρεσης είναι μια πιθανότητα, αν ο καλός σου δεν είναι χρυσός Ολυμπιονίκης.

2. Αν ιδρώνουν πολύ. Μιλάμε για σεξ, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι αν δεν ιδρώσετε... δεν είναι (καλό) σεξ. Εκείνος, πάντως, έχει συνεχώς στο μυαλό του μήπως σε ενοχλεί ο ιδρώτας του ή οι σταγόνες που πέφτουν πάνω σου!

3. Αν μιλάνε περισσότερο από όσο χρειάζεται. Για να το ξεκαθαρίσουμε. Όχι, όχι, όχι! Αγόρια δεν μιλάτε πολύ. Για την ακρίβεια οι συζητήσεις την ώρα του σεξ δεν μας φτάνουν ποτέ!

4. Αν σου αρέσει ή όχι η έκφρασή τους όταν φτάνουν στην κορύφωση. Όλοι οι άντρες κάνουν γκριμάτσες εκείνη τη στιγμή και όλοι ανησυχούν μήπως μοιάζουν αστείοι! Μερικοί όντως μοιάζουν, αλλά δεν θα το πούμε ποτέ.

5. Αν το σώμα τους είναι ωραίο. Νομίζεις πως την ανασφάλεια με την φουσκωμένη κοιλίτσα και την κυτταρίτιδα την έχεις μόνο εσύ; Όχι! Και εκείνος έχει τις ανασφάλειές του για το σώμα του. Μπορεί το χαμηλό φως να εξυπηρετεί και τους δύο!

6. Αν αναπνέουν πολύ βαριά. Τις στιγμές που δεν μπορεί να ακούσει ούτε εσύ τι του λες, αναρωτιέται μήπως το έχει παρακάνει με τις βαθιές ανάσες του... και σταματάει!

7. Αν το απολαμβάνεις. Μιλάμε για τις συνευρέσεις που διαρκούν και διαρκούν και διαρκούν. Εκείνος ξέρει ότι οι γυναίκες είναι καλές στο να προσποιούνται και πάντα πλανάται στο μυαλό του το ερωτηματικό ότι μπορεί να έχεις βαρεθεί και απλά να του κάνεις υποστήριξη μέχρι να ολοκληρώσει. Δεν θα μάθει ποτέ!