ΑΥΤΕΣ είναι οι 5 ερωτικές στάσεις που εγγυώνται οργασμό - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΕΣ είναι οι 5 ερωτικές στάσεις που εγγυώνται οργασμό

Μία ειδικός συμβουλεύει...

> SEX ::
17 Απριλίου 2015

Ναι, είναι αλήθεια, υπάρχουν στάσεις στο σεξ που κάνουν μια γυναίκα να έρθει γρηγορότερα σε οργασμό. Η Dr. Madeleine M. Castellanos ψυχίατρος που ειδικεύεται στην θεραπεία του σεξ σου δίνει τα φώτα της.

1. Η στάση πεταλούδα ή αλλιώς ιεραποστολικό. Με την γυναίκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι, να σηκώνει τα πόδια της και να τα τοποθετεί πάνω, στους ώμους του άντρα, και να γέρνει τους γοφούς ελαφρώς προς τα επάνω. Αυτό δίνει μια υπέροχη γωνία στον τράχηλο της μήτρας και προκαλείται διέγερση. Παράλληλα με την διείσδυση μπορούν να παραχθούν πολλαπλοί οργασμοί.

2. Η θέση του άντρα είναι πάνω στη γυναίκα. Η τέλεια εναρμόνιση. Όταν το ζευγάρι κάνει την ιεραποστολική στάση, το βάρος του άντρα μετατοπίζεται ελαφρώς προς τα εμπρός, έτσι ώστε ο άξονας της στύσης του να παράγει σταθερή πίεση και τριβή στην κλειτορίδα της γυναίκας. Όσες γυναίκες επιθυμούν να έχουν διέγερση της κλειτορίδας, αυτή η στάση μπορεί να προκαλέσει έναν ισχυρό οργασμό.

3. Η γυναίκα από πάνω. Η στάση αυτή επιτρέπει στην γυναίκα να έχει τον έλεγχο, προκειμένου να προσδιορίσει το βάθος και τη γωνία διείσδυσης. Με τον άντρα ξαπλωμένο και τα γόνατά του λυγισμένα, η γυναίκα τον διασχίζει με το ένα πόδι στο πλάι του γοφού του, και το άλλο πόδι ανάμεσα στα πόδια του. Με αυτόν τον τρόπο η γυναίκα μπορεί να βρει το σωστό σημείο, να ελέγχει τον ρυθμό, το βάθος, το μέγεθος της πίεσης και της τριβής. Είναι σίγουρα μία συνταγή για mind-blowing sex!

4. Get... off, stand up. Δηλαδή ο άντρας κρατά τη γυναίκα στην αγκαλιά του, ενώ είναι όρθιος. Έτσι, είναι και οι δύο στον αέρα. Αυτή η στάση αναγκάζει το ζευγάρι να βρίσκεται σε μία πλήρη αγκαλιά, η οποία παράγει συναισθηματική σύνδεση. Μπορεί να είναι μία απαιτητική στάση, αλλά είναι ευχάριστη και για τους δύο.

5. Happy scissors. Ή αλλιώς η γυναίκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τα πόδια όρθια. Υπάρχει ποικιλία κινήσεων που θα μπορούσε να κάνει. Να τα ακουμπήσει στους ώμους του άντρα, να τα τυλίξει γύρω από την μέση του. Απλά μπορεί να πειραματιστεί και να παίξει! Οι επιλογές είναι ατελείωτες!

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!