Skip to main content

SEX

4 είδη σεξ που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις

Το κακό σεξ βλάπτει σοβαρά την σχέση σου...



Θυμάσαι το τέλος της ταινίας "Μάτια ερμητικά κλειστά" με τον Tom Cruise και την Nicole Kidman; Παρά τα προβλήματά τους συμφωνούν ότι αυτό που θα αναθερμάνει τη σχέση τους είναι το (πιο συχνό) σεξ! Μπορεί να λένε ότι αν έχεις κάποιο πρόβλημα με τον σύντροφο σου μόνο το σεξ μπορεί να το διορθώσει, όμως δυστυχώς, υπάρχει και ένας τρόπος που κάνετε σεξ που μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σου.

1. Το σεξ σαν αγγαρεία. Πολλά παντρεμένα ζευγάρια ή ζευγάρια που είναι σε πολύχρονες σχέσεις κάνουν σεξ απλά για να το κάνουν και μάλιστα πιστεύουν ότι έτσι έχουν ξεμπερδέψει με την "υποχρέωση". Μια μονογαμική σχέση που βλέπει το σεξ σαν αγγαρεία μπορεί όμως να καταλήξει σε προβλήματα, σε απιστία και έλλειψη ικανοποίησης μέσα στη σχέση.

2. Χωρίς οργασμό. Μια σουηδική έρευνα έδειξε πως οι άντρες που δεν κάνουν σεξ έχουν περισσότερες πιθανότητες πρόωρου θανάτου, ενώ πολλές ακόμα έρευνες έχουν αποδείξει ότι το σεξ κάνει καλό στην υγεία μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ακόμα κι αν κάνεις σεξ και αυτό είναι βαρετό θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα. Τα ζευγάρια που όταν κάνουν σεξ δεν έρχονται σε οργασμό μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα: το σεξ χωρίς οργασμό μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στην καρδιά.

3. Σεξουαλική επικοινωνία. Το σεξ προϋποθέτει επικοινωνία, ικανοποίηση και έκφραση των συναισθημάτων σου. Αν, όταν κάνετε σεξ, δεν αισθάνεσαι ότι έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφό σου, τότε η σχέση σου μπορεί να παραμείνει στάσιμη. Επιπλέον, το κακό σεξ ανάμεσα στα ζευγάρια δημιουργεί συναισθήματα μοναξιάς, οργής και μείωσης της αυτοπεποίθησης.

4. Το «κακό» σεξ. Αν δεν ικανοποιείσαι στο κρεβάτι δεν κάνεις κακό μόνο σε σένα αλλά και στη σχέση σας. Το ενδιαφέρον του θα μειωθεί και θα αρχίσει να νιώθει ότι δεν μπορεί να σε ικανοποιήσει, με αποτέλεσμα να μην θέλει να πέσει στο κρεβάτι μαζί σου. Ο καλύτερος τρόπος για να το λύσετε είναι να συζητήσετε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να μάθετε πώς μπορεί ο ένας να ικανοποιήσει τον άλλο, χωρίς ταμπού!

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ