3 τρόποι να κάνετε σεξ όπως την πρώτη φορά - AllYou.gr

Search

3 τρόποι να κάνετε σεξ όπως την πρώτη φορά

Αντιστάσου στη φθορά...

> SEX ::
27 Απριλίου 2015

Ένας από τους δυσκολότερους στόχους στην ερωτική μας ζωή είναι να μετατρέψουμε το μέτριο ή και βαρετό σεξ σε εκπληκτικό. Τα περισσότερα ζευγάρια, που βρίσκονται σε μια μακρόχρονη σχέση παραπονιούνται πως η σεξουαλική τους ζωή δεν είναι ικανοποιητική. Αυτό που πρέπει να κατανοήσεις για να διατηρήσεις τη φλόγα ζωντανή είναι πως χρειάζεται φαντασία, κατανόηση και προσπάθεια. Τρία βήματα αρκούν..

1. Κατανόησε πως το σεξ δεν είναι μόνο η συνεύρεση. Ο πρωταρχικός στόχος για την ερωτική ζωή με τον παρτενέρ σου είναι πως πρέπει να αποτελείται από πολλά πολλά αγγίγματα. Καθημερινά χάδια, φιλιά και αγκαλιές...  που όμως δεν θα καταλήγουν στο σεξ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι πολύ απελευθερωτικό να αγγίζεις κάποιον με ερωτική διάθεση, αλλά να μην οδηγεί πάντα στην κρεβατοκάμαρα. Πρέπει λοιπόν να κόψεις τη σύνδεση του αγγίγματος και του σεξ. Κάποιες φορές το σεξ δεν χρειάζεται να είναι επιλογή ή κατάληξη και αυτό δεν θα πρέπει να σας αποτρέψει από το να είσαι παιχνιδιάρικοι μεταξύ σας και τρυφεροί. Κανονίστε με τον σύντροφό σου ένα βράδυ στο οποίο θα συμφωνήσετε ένα επίπεδο αγγιγμάτων, που δεν θα οδηγήσουν στο σεξ. Σας φέρνει πιο κοντά και σας ενώνει συναισθηματικά.

2. Σεξ με πρόγραμμα. Ο προγραμματισμός και στο συγκεκριμένο κομμάτι της ζωής μας έχει απασχολήσει πολύ τους συμβούλους σχέσεων. Πώς μπορείς να προγραμματίσεις το σεξ με τον σύντροφό σου; Σημασία δεν έχει το πώς, αλλά με αυτόν τον κοινό προγραμματισμό δηλώνετε πως η ερωτική σας ζωή είναι σημαντική και για τους δύο. Ο στόχος είναι να μεγαλώσεις την ανυπομονησία για την ερωτική σας επαφή όταν ξέρετε πως θα γίνει την τάδε μέρα. Επίσης, σου δίνει χρόνο να προετοιμαστείς σωστά. Εσώρουχα, διάθεση, χώρος. Προσπάθησε να προγραμματίσεις μερικά sex dates με τον καλό σου.

3. Να είσαι αυθόρμητη και να δοκιμάζεις πάντα κάτι νέο. Το πάθος και η σεξουαλική διάθεση έρχονται από το άγνωστο. Το να αλλάξεις την ερωτική σου διάθεση δεν θέλει μια μεγάλη αλλαγή, θέλει πολλές και μικρές αλλαγές. Άλλαξε τοποθεσία, βρείτε άλλον ρυθμό, κλείστε ή ανοίξτε τα φώτα. Αυτές οι μικρές αλλαγές προκαλούν και πάλι το "άγνωστο" στη σχέση σου, προσφέροντας ανανεωμένη διάθεση για παιχνίδια με τον σύντροφο σου.

Hot αυτή τη στιγμή!

Default Image
ΠΑΙΔΙ

6 τρόποι να κάνεις μαγικά τα Χριστούγεννα του παιδιού σου

Μερικές ιδέες για να βάλεις τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι.
ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί θέλουμε εκείνους που δε μας θέλουν

Η απόρριψη είναι... εγκεφαλική διεγερτική και άκρως ε(ρε)θιστικη, υποστηρίζουν οι ειδικοί.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

3 καλοί λόγοι να ξεκινήσεις να πίνεις χυμό βύσσινο

Το κερασάκι στην κορυφή μπορεί να είναι ξινό αλλά όχι για την υγεία σου, τονίζουν οι ειδικοί.
FASHION NEWS

Όταν το θρυλικό «Μπάγκειον» μετατράπηκε στην πιο σύγχρονη πασαρέλα μόδας

Δες τώρα την νέα συλλογή του Stelios Koudounatis για την Resort ’17 συλλογή!
BEAUTY TIPS

3 hacks για τέλεια μαλλιά σε λιγότερο από 1 λεπτό

Τέλος στις χρονοβόρες προετοιμασίες για πάντα!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί νιώθεις καλά που ο πρώην σου χώρισε;

Σου φτάνουν τα νέα και εσύ χαμογελάς. Η επιστήμη εικάζει το γιατί.