Skip to main content

SEX

Tα 6 απόλυτα DON'TS στο κρεβάτι

Αυτά ΔΕΝ τα κάνουμε...



Όταν είσαι στο κρεβάτι με τον σύντροφό σου, το τελευταίο πράγμα που θες είναι να τον δεις να χάνει τη διάθεσή του... Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα γυναικεία λάθη στο κρεβάτι που πρέπει να αποφεύγεις σε κάθε περίπτωση.

1. Δεν τον φιλάς: Είτε το πιστεύεις είτε όχι, πολλοί εραστές (ανάμεσά τους και γυναίκες!) δεν φιλούν τον παρτενέρ τους κατά τη διάρκεια του σεξ. Γιατί; Ίσως να φταίει η στάση που έχετε επιλέξει ή το γεγονός πως μερικοί είναι τόσο συγκεντρωμένοι στον οργασμό τους που νομίζουν ότι με το φιλί θα χάσουν τον ρυθμό τους! Όπως και να έχει, όμως, σου προτείνουμε τα συνεχή φιλιά κατά την ερωτική επαφή, γιατί προσθέτουν ερωτισμό και οικειότητα στην πράξη.

2. Τον δαγκώνεις δυνατά: Αν και πολλοί μπορούν να βρουν απίστευτα σέξι το να δαγκώσεις τον σύντροφό σου, ενδεχομένως να του δημιουργείς μια "ενόχληση" που κανείς δεν θέλει. Μπορεί να εκνευριστεί, μπορεί να πονέσει και στο τέλος να χάσει τελείως τη διάθεσή του. Πριν λοιπόν δαγκώσεις το αυτάκι του, τον ώμο του ή πριν χρησιμοποιήσεις τα νύχια σου για να του αφήσεις κάποιο σημάδι στο σώμα του, καλύτερα να είσαι σίγουρη ότι είναι έτοιμος.

3. Επικεντρώνεσαι στις ερωτογενείς του περιοχές ΜΟΝΟ: Βεβαίως και όλοι γνωρίζουμε την πιο ερωτογενή περιοχή κάθε άντρα, αλλά η ολοκληρωτική προσήλωση σε αυτήν δεν είναι το καλύτερο που μπορείς να του κάνεις. Θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε όλο το σώμα του συντρόφου σου – τα πόδια, τους μηρούς, τα χέρια, την πλάτη, το στέρνο του- καθώς και αυτά είναι έντονα ερωτογενείς περιοχές. Για να τον ενθουσιάσεις, άγγιξε τον τρυφερά παντού και αύξησε έτσι την απόλαυση της σωματικής επαφής.

4. Το να στηρίζεις όλο σου το σώμα σε εκείνον: Ναι, ακόμα και αν είσαι γυναίκα, ακόμα και αν έχασες όλα τα περιττά κιλά! Είναι λογικό τη στιγμή του σεξ το πάθος να σε κατακλύσει και να χάσεις τον έλεγχο, αλλά όταν είσαι από πάνω του να είσαι προσεκτική στο πώς ρίχνεις το βάρος σου πάνω του. Το να τον πνίγεις ή να πιέζεις σε κάποιο σημείο του... σκοτώνει τη στιγμή.

5. Δεν τον προειδοποιείς πως έρχεται η κορύφωση: Τη στιγμή που καταλαβαίνεις πως έρχεται η μεγαλύτερη ώρα για σένα, πρέπει να τον ενημερώνεις εγκαίρως. Ένα απλό "φτάνω" είναι αρκετό. Αξίζει να το ξέρει!

6. Μένεις σιωπηλή: Σου αρέσει να γνωρίζεις πότε ο σύντροφός σου απολαμβάνει αυτά που κάνατε; Φυσικά και ναι. Δείξε τον ίδιο σεβασμό για τις δικές του επιθυμίες και μίλησέ του τις στιγμές που απολαμβάνεις την συνεύρεση σας. Ένας απλό ήχος, μια λέξη ή ένα "αυτό με κάνει και αισθάνομαι..." (προσέθεσε όποια λέξη θες) τον ενθαρρύνει και επιπλέον του μαθαίνει τις ερωτικές σου ζώνες.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.