6 τρόποι να... διαρκέσει περισσότερο - AllYou.gr

Search

6 τρόποι να... διαρκέσει περισσότερο

Θέλει τρόπο!

> SEX ::
18 Αυγούστου 2015

Ένα από τα πιο συχνά παράπονα που έχουν οι γυναίκες όσον αφορά στο σεξ, δεν είναι ούτε η έλλειψη οργασμού ούτε το ελλιπές μέγεθος. Αυτό που φαίνεται ότι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι πιο πολύ, είναι να διαρκεί περισσότερο το σεξ ώστε να προλάβουν να φτάσουν σε οργασμό αντί να προσπαθούν να πάρουν την απόλαυση που θέλουν μέσα σε πέντε λεπτά!

Αν ο σύντροφος δεν έχει κάποιο πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης και απλά του αρέσει να ξεμπερδεύει γρήγορα, υπάρχουν τρόποι για να κάνεις το σεξ μαζί του να διαρκεί περισσότερο!

1. Ξεκίνα με ένα μασάζ. Μπορεί να σου πει ότι δεν χρειάζεται, ότι δεν του αρέσει ή ότι θα του φύγει… η όρεξη αλλά καλό είναι να επιμείνεις. Εκείνος ανυπομονεί να σε γδύσει όμως πρέπει να του μάθεις να απολαμβάνει σιγά-σιγά: Κάνε του μασάζ στο λαιμό, στην πλάτη και στα πόδια. Έτσι θα χαλαρώσει και θα λειτουργεί κι εκείνος σε πιο αργούς ρυθμούς.

2. Φίλα τον με πάθος. Θυμάσαι πώς ήταν το πρώτο σου φιλί; Άγαρμπο, με γλώσσα αλλά παθιασμένο; ‘Έτσι πρέπει να τον φιλάς και μάλιστα ασταμάτητα! Έτσι θα περάσετε περισσότερη ώρα κάνοντας προκαταρκτικά άρα και περισσότερη ώρα στο κρεβάτι.

3. Εξερεύνηση. Μετά το μασάζ πλησίασε την ευαίσθητη περιοχή χωρίς να την αγγίζεις αλλά κάνοντας κύκλους γύρω από αυτήν. Έτσι θα δημιουργήσεις περισσότερη αγωνία για το σεξ αλλά θα τον παιδέψεις λίγο πριν φτάσετε εκεί!

4. Αλλάξτε ρόλους. Αντί να κάνετε μόνο μία στάση στο σεξ, αλλάξτε ρόλους και στάσεις. Έτσι θα σταματάς και θα ξανά-αρχίζεις το σεξ από την αρχή κάνοντάς το να διαρκεί περισσότερο.

5. Πάρε καλές αναπνοές. Εάν θες να διαρκέσει περισσότερο το σεξ πάρε καλές αναπνοές. Εάν εστιάσεις στον τρόπο που αναπνέεις θα δεις ότι η απόλαυση για σένα θα είναι μεγαλύτερη, αφού θα απομακρύνει το άγχος και τις άσχετες σκέψεις, ενώ θα κάνει τον οργασμό σου να διαρκέσει πιο πολύ.

6. Ζήτα κι άλλο. Εάν έχετε τελειώσει το σεξ αλλά εσύ δεν είσαι ικανοποιημένη, μην ντραπείς να ζητήσεις κι άλλο. Άφησέ τον να ξεκουραστεί λίγο και μετά αρχίστε και πάλι! Αποκλείεται να σου αρνηθεί, ειδικά αν το σεξ μαζί του δεν διαρκεί πολύ. Οι άντρες θέλουν να ικανοποιήσουν περισσότερο από το να ικανοποιηθούν.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!