Skip to main content

SEX

6 τρόποι να... διαρκέσει περισσότερο

Θέλει τρόπο!



Ένα από τα πιο συχνά παράπονα που έχουν οι γυναίκες όσον αφορά στο σεξ, δεν είναι ούτε η έλλειψη οργασμού ούτε το ελλιπές μέγεθος. Αυτό που φαίνεται ότι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι πιο πολύ, είναι να διαρκεί περισσότερο το σεξ ώστε να προλάβουν να φτάσουν σε οργασμό αντί να προσπαθούν να πάρουν την απόλαυση που θέλουν μέσα σε πέντε λεπτά!

Αν ο σύντροφος δεν έχει κάποιο πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης και απλά του αρέσει να ξεμπερδεύει γρήγορα, υπάρχουν τρόποι για να κάνεις το σεξ μαζί του να διαρκεί περισσότερο!

1. Ξεκίνα με ένα μασάζ. Μπορεί να σου πει ότι δεν χρειάζεται, ότι δεν του αρέσει ή ότι θα του φύγει… η όρεξη αλλά καλό είναι να επιμείνεις. Εκείνος ανυπομονεί να σε γδύσει όμως πρέπει να του μάθεις να απολαμβάνει σιγά-σιγά: Κάνε του μασάζ στο λαιμό, στην πλάτη και στα πόδια. Έτσι θα χαλαρώσει και θα λειτουργεί κι εκείνος σε πιο αργούς ρυθμούς.

2. Φίλα τον με πάθος. Θυμάσαι πώς ήταν το πρώτο σου φιλί; Άγαρμπο, με γλώσσα αλλά παθιασμένο; ‘Έτσι πρέπει να τον φιλάς και μάλιστα ασταμάτητα! Έτσι θα περάσετε περισσότερη ώρα κάνοντας προκαταρκτικά άρα και περισσότερη ώρα στο κρεβάτι.

3. Εξερεύνηση. Μετά το μασάζ πλησίασε την ευαίσθητη περιοχή χωρίς να την αγγίζεις αλλά κάνοντας κύκλους γύρω από αυτήν. Έτσι θα δημιουργήσεις περισσότερη αγωνία για το σεξ αλλά θα τον παιδέψεις λίγο πριν φτάσετε εκεί!

4. Αλλάξτε ρόλους. Αντί να κάνετε μόνο μία στάση στο σεξ, αλλάξτε ρόλους και στάσεις. Έτσι θα σταματάς και θα ξανά-αρχίζεις το σεξ από την αρχή κάνοντάς το να διαρκεί περισσότερο.

5. Πάρε καλές αναπνοές. Εάν θες να διαρκέσει περισσότερο το σεξ πάρε καλές αναπνοές. Εάν εστιάσεις στον τρόπο που αναπνέεις θα δεις ότι η απόλαυση για σένα θα είναι μεγαλύτερη, αφού θα απομακρύνει το άγχος και τις άσχετες σκέψεις, ενώ θα κάνει τον οργασμό σου να διαρκέσει πιο πολύ.

6. Ζήτα κι άλλο. Εάν έχετε τελειώσει το σεξ αλλά εσύ δεν είσαι ικανοποιημένη, μην ντραπείς να ζητήσεις κι άλλο. Άφησέ τον να ξεκουραστεί λίγο και μετά αρχίστε και πάλι! Αποκλείεται να σου αρνηθεί, ειδικά αν το σεξ μαζί του δεν διαρκεί πολύ. Οι άντρες θέλουν να ικανοποιήσουν περισσότερο από το να ικανοποιηθούν.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30