6 τρόποι για κάνεις το «γρήγορο» σεξ ακόμη πιο απολαυστικό - AllYou.gr

Search

6 τρόποι για κάνεις το «γρήγορο» σεξ ακόμη πιο απολαυστικό

Δοκίμασε τους από σήμερα...

> SEX ::
20 Αυγούστου 2015

Το γρήγορο σεξ είναι πολύ δημοφιλές ιδιαίτερα ανάμεσα σε ζευγάρια που είναι πολυάσχολα ή έχουν πολλά χρόνια σχέση: Οι άντρες το βρίσκουν εύκολο και οι γυναίκες το προτιμούν για να ξεμπερδεύουν γρήγορα και να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους! Κι αυτό γιατί είναι δύσκολο μια γυναίκα να προλάβει να απολαύσει ένα γρήγορο σεξ. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις ή θέλεις να μάθεις να το απολαμβάνεις, εκμεταλλεύσου τα 6 παρακάτω κόλπα!

1. Δεν κάνεις προκαταρκτικά αλλά μπορείς να τα φαντασιωθείς: Στο γρήγορο σεξ δεν προλαβαίνετε να κάνετε προκαταρκτικά. Επειδή είναι πολύ βασικά για να φτάσεις εύκολα και γρήγορα σε οργασμό, καλό είναι να τα φαντασιωθείς για να μπεις στη σωστή διάθεση.

2. Δεν έχεις χρόνο να προετοιμαστείς, αλλά δεν πειράζει: Μια βραδιά πάθους απαιτεί από εσένα τη σωστή περιποίηση, σέξι εσώρουχα κι ένα μεθυστικό άρωμα. Το quickie δεν περιμένει για όλα αυτά, αλλά μη σε νοιάζει γιατί εκείνος δεν πρόκειται να προσέξει τίποτα από το πάθος του.

3. Βρες τη σωστή στιγμή: Μην ξεκινήσεις όταν έχεις ήδη αργήσει σε μια υποχρέωσή σου, γιατί δεν πρόκειται να ηρεμήσεις ούτε για 5 λεπτά. Η καλύτερη στιγμή για ένα γρήγορο σεξ είναι 10 λεπτά πριν να πρέπει να φύγεις, λίγο πριν κοιμηθείς το βράδυ ή ανάμεσα σε δουλειές του σπιτιού!

4. Το γρήγορο σεξ γίνεται παντού: Γιατί να κάνεις ένα γρήγορο σεξ στο κρεβάτι σου ενώ μπορείς να το κάνεις όπου θέλεις; Διαρκεί τόσο λίγο που μπορείς να το κάνεις ακόμα και μέσα στην άβολη μπανιέρα, ακουμπώντας στις σκάλες του σπιτιού σου ή σε χώρους που δεν είχες σκεφτεί μέχρι σήμερα.

5. Μην ξεντυθείς εντελώς: Οι άντρες βρίσκουν σέξι ένα ξεκούμπωτο πουκάμισο, μια μισοκατεβασμένη φούστα και ό,τι αφήνει στη φαντασία περισσότερα!

6. Βρες τη σωστή στάση: Μέσα σε λίγα λεπτά δεν πρόκειται να έρθεις σε οργασμό παρά μόνο αν βρεις τη σωστή στάση: Δοκίμασε να ακουμπήσεις σε μια καρέκλα, στον τοίχο ή στο πάτωμα σε doggy style...Ακολούθησε το allyou στο Instagram!