«Δεν κάνουμε σεξ όπως παλιά» - AllYou.gr

Search

 «Δεν κάνουμε σεξ όπως παλιά»

Η παραπάνω φράση ανήκει στην ημερήσια ρουτίνα σου; Άλλαξέ το, τώρα! 

> SEX ::
31 Ιουλίου 2014

Παιδιά, δουλειά, οικοκυρικά… Πού ελεύθερος χρόνος και διάθεση για σεξ, σωστά; Λάθος! Όταν το στρες και η ρουτίνα διαβαίνουν την πόρτα ενός ζευγαριού, το σεξ φεύγει από το παράθυρο. Να τι μπορείς να κάνεις για να ξαναμπείς σε (σεξουαλικό) πρόγραμμα: 

 * Κράτησε τη φλόγα ζωντανή. Όταν μια γυναίκα γίνεται σύζυγος, χάνει ένα κομμάτι του εαυτού της που πρόσφερε ηδονή στον άντρα της. Μην αφήνεις λοιπόν τα ταμπού να μπουν στη σχέση σου και μη στερηθείς το στοιχείο του παιχνιδιού.

* Και μαζί και χωριστά. Πάρε αποστάσεις από το σύντροφό σου, ανάπτυξε δικές σου δραστηριότητες, όπως ένα νέο σπορ ή μια τακτική έξοδο μόνη με φίλους. Προσθέτοντας νέες εικόνες στη ζωή σου, επιστρέφεις με περισσότερη όρεξη να βρεθείς με το σύντροφό σου.

* Βάλε φαντασία. Δοκίμασε να καταγράψεις μερικές από τις φαντασιώσεις σου και να τις μοιραστείς με το σύντροφό σου, προκαλώντας τον σε παιχνίδι.

* Πάρε «άδεια». «Πάρκαρε» τα παιδιά στους γονείς σου και απόλαυσε στιγμές ελευθερίας και πραγματικής επαφής μακριά από τα προβλήματα και τις συνηθισμένες εικόνες του σπιτιού. 

Συντάκτης

Hot αυτή τη στιγμή!

ΠΑΙΔΙ

Υπάρχει οστεοπόρωση στα παιδιά;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη χαμηλή οστική πυκνότητα-μάζα στα παιδιά.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έτσι θα κρατήσεις φρέσκα τα κομμένα φρούτα

'Ενα απλό τρικ για να παρατείνεις τη ζωή των αγαπημένων φρούτων που έχεις ήδη κόψει!
FASHION NEWS
BEAUTY NEWS

Τα 10 καλύτερα hairstyles από το φαντασμαγορικό show της Victoria's Secret

Όταν ζηλέψαμε τα αψεγάδιαστα χτενίσματα που είχαν τα "αγγελάκια"...
SEX

Γιατί εκείνος μπορεί να κάνει σεξ μετά από το τσακωμό;

Νέα αμερικανική έρευνα εξηγεί γιατί η ερωτική διάθεσή του συντρόφου σου δεν κλωνίζεται από κανένα –μικρό ή μεγάλο– καβγά.