Skip to main content

SEX

Η πρώτη σας φορά; Αυτά είναι 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις!

Κάθε αρχή και δύσκολη...



Αυτές είναι οι 5 συμβουλές μας για τις πρώτες αμήχανες ερωτικές επαφές με το νέο αντικείμενο του πόθου σου. Αν και δεν μπορούμε να σου υποσχεθούμε πως όλα θα πάνε καλά, σου υποσχόμαστε μια εμπειρία λίγο πιο απολαυστική από ότι περίμενες.

1. Η προστασία πρώτα. Δεν υπάρχει ασφαλές σεξ, υπάρχει, όμως, το ασφαλέστερο σεξ. Βεβαιώσου πως φοράει προφυλακτικό – ακόμα και αν παίρνεις αντισυλληπτικά χάπια. Θα πρέπει να ξέρεις πως οι ετεροσεξουαλικές γυναίκες είναι πιο πιθανό να κολλήσουν κάποιο αφροδίσιο νόσημα από έναν άντρα. Είναι λοιπόν στο χέρι σου να είσαι προνοητική για τη σεξουαλική υγεία σου.

2. Μην ξεχνάς να απολαμβάνεις τα προκαταρκτικά. Όλα όσα οδηγούν στο σεξ –φιλιά, χάδια, στοματικό σεξ- είναι μέρος της σεξουαλικής εμπειρίας. Σεξουαλική επαφή δεν σημαίνει μόνο διείσδυση και για αυτό τον λόγο πρέπει τις πρώτες φορές να αφιερώσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στην... προθέρμανση.

3. Μην υποθέτεις ότι έχει διδακτορικό στο σεξ. Μπορεί να είναι μεγαλύτερος σου, μπορεί να είναι γοητευτικός και έμπειρος, αλλά κάθε ερωτική επαφή είναι μια νέα εμπειρία και τελείως ξεχωριστή. Είναι το ίδιο αγχωμένος με σένα για να σε ικανοποιήσει όσο είσαι εσύ αγχωμένη να τον εντυπωσιάσεις. Μην ανεβάζεις τον πήχη!

4. Μην προσποιηθείς. Αν το κάνεις, θα είναι σαν να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Το να ξέρει ότι έφτασες κοντά στον οργασμό αλλά δεν τα κατάφερες, θα του δώσει έξτρα κίνητρο για να σε ικανοποιήσει την επόμενη φορά.

5. Μπορεί η απόδοσή του να μην είναι η αναμενόμενη. Οι άντρες αγχώνονται και το ξέρεις. Η πρόωρη εκσπερμάτιση και τα προβλήματα στύσης είναι συχνά θέματα, τα οποία εμφανίζονται την πρώτη φορά που ο άντρας συνευρίσκεται με μια νέα ερωτική παρτενέρ. Μην το κάνεις θέμα και μην πιστεύεις πως κάτι γίνεται λάθος στην επαφή σας. Είναι οι πρώτες σας φορές και το πρόβλημα θα βελτιωθεί από μόνο του με την εξοικείωση.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.