Skip to main content

SEX

3 λόγοι που σε κρατάνε μακριά από τον οργασμό

Καθάρισε το μυαλό σου.



1. Οι δουλειές του σπιτιού. Οι γυναίκες είμαστε ιδιαίτερα επιρρεπείς στο να σκεφτόμαστε περισσότερο απ' όσο πρέπει τις δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα. Όταν όμως ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ποιες δουλειές πρέπει να τελειώσεις αύριο, τότε είναι σίγουρο πως δεν θα έρθεις ποτέ σε οργασμό. Κι αυτό γιατί, ο οργασμός απαιτεί την συγκέντρωση σου σε κάθε χάδι και σε κάθε κίνηση με τον παρτενέρ σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, άστο καλύτερα για κάποια άλλη μέρα. 

2. Πότε θα τελειώσεις. Το να σκέφτεσαι συνέχεια πότε επιτέλους θα τελειώσεις, δρα ανασταλτικά. Όταν ο οργασμός γίνεται αυτοσκοπός, τότε μάλλον θα τον χάσεις. Αν αρχίζεις και αγχώνεσαι, η λύση είναι μία: Μίλα με τον σύντροφο σου και πες του τι σου αρέσει και τι θέλεις να σου κάνει. Δεν θα αρέσει μόνο σε σένα, θα αρέσει και σε εκείνον.

3. Ανησυχείς για το αν του αρέσεις. Αν έχεις κάτι στο σώμα σου που σε κάνει ντροπαλή όταν είσαι γυμνή μπροστά του, τότε δεν απελευθερώνεσαι απόλυτα στη στιγμή και αυτό επηρεάζει τον οργασμό σου. Το έχουμε γράψει αρκετές φορές πως εκείνος, τη στιγμή της συνεύρεσης, δεν σχολιάζει το σώμα σου και δεν σε σχολιάζει. Χαλάρωσε, αποδέξου το σώμα σου όπως είναι και κάνε στο κρεβάτι ότι θα έκανες αν είχες το κορμί της Gisele.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.