3 λόγοι που σε κρατάνε μακριά από τον οργασμό - AllYou.gr

Search

3 λόγοι που σε κρατάνε μακριά από τον οργασμό

Καθάρισε το μυαλό σου.

> SEX ::
18 Μαϊου 2015
Συντάκτης : Αναστασία Τουρούτογλου

1. Οι δουλειές του σπιτιού. Οι γυναίκες είμαστε ιδιαίτερα επιρρεπείς στο να σκεφτόμαστε περισσότερο απ' όσο πρέπει τις δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα. Όταν όμως ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ποιες δουλειές πρέπει να τελειώσεις αύριο, τότε είναι σίγουρο πως δεν θα έρθεις ποτέ σε οργασμό. Κι αυτό γιατί, ο οργασμός απαιτεί την συγκέντρωση σου σε κάθε χάδι και σε κάθε κίνηση με τον παρτενέρ σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, άστο καλύτερα για κάποια άλλη μέρα. 

2. Πότε θα τελειώσεις. Το να σκέφτεσαι συνέχεια πότε επιτέλους θα τελειώσεις, δρα ανασταλτικά. Όταν ο οργασμός γίνεται αυτοσκοπός, τότε μάλλον θα τον χάσεις. Αν αρχίζεις και αγχώνεσαι, η λύση είναι μία: Μίλα με τον σύντροφο σου και πες του τι σου αρέσει και τι θέλεις να σου κάνει. Δεν θα αρέσει μόνο σε σένα, θα αρέσει και σε εκείνον.

3. Ανησυχείς για το αν του αρέσεις. Αν έχεις κάτι στο σώμα σου που σε κάνει ντροπαλή όταν είσαι γυμνή μπροστά του, τότε δεν απελευθερώνεσαι απόλυτα στη στιγμή και αυτό επηρεάζει τον οργασμό σου. Το έχουμε γράψει αρκετές φορές πως εκείνος, τη στιγμή της συνεύρεσης, δεν σχολιάζει το σώμα σου και δεν σε σχολιάζει. Χαλάρωσε, αποδέξου το σώμα σου όπως είναι και κάνε στο κρεβάτι ότι θα έκανες αν είχες το κορμί της Gisele.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!