Skip to main content

SEX

Ο σύντροφός σου είναι κολλημένος με τις ταινίες πορνό; ΑΥΤΑ φταίνε!

Δες την κατάσταση ρεαλιστικά. 



Οι περισσότερες από εμάς θεωρούν ότι η αδυναμία του αντρικού φύλου για τις ταινίες της βιομηχανίας πορνό έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την αγάπη τους για σεξ. Για να κατανοήσουμε όμως τους πραγματικούς λόγους που κάνουν έναν άντρα να έχει εμμονή με το πορνό πρέπει να μπούμε στην διαδικασία (τόσο εμείς όσο και ο σύντροφος μας) να καταλάβουμε τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να αποκτήσει ένας τέτοιος εθισμός στην σχέση μας.

Σύμφωνα με πολλούς ψυχοθεραπευτές, η συχνή και τακτική παρακολούθηση ερωτικών ταινιών μπορεί να δημιουργήσει θυμό και απόσταση ανάμεσα στους δύο συντρόφους. Υπάρχουν γυναίκες που μπορεί να θεωρήσουν το πορνό ένας είδος απιστίας και απόρριψης. Και φυσικά δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που ένας άντρας εθίζεται σε τέτοιο βαθμό, που όχι μόνο αδιαφορεί ερωτικά για την σύντροφό του, αλλά κυριολεκτικά περνάει τον ελεύθερό του χρόνο μπροστά σε μια οθόνη.

Γιατί όμως ένας άντρας αισθάνεται μεγάλη την ανάγκη τέτοιων ταινιών στην καθημερινότητα του; Παρακάτω θα βρεις 7 λόγους που θα σε βοηθήσουν να δεις την κατάσταση πιο σφαιρικά:

1. Ενθουσιάζεται με την έντονη σεξουαλικότητα και το αίσθημα χαλάρωσης που προσφέρουν.

2. Του αρέσει η ποικιλία.

3. Ίσως οι φαντασιώσεις του και τα όσα θέλει να κάνει στο κρεβάτι να μην σε βρίσκουν σύμφωνη, κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει ποτέ σε μια ταινία πορνό.

4. Ο κόσμος του πορνό είναι ελεγχόμενος και προσβάσιμος.

5. Οι πρωταγωνίστριες στις ταινίες πόρνο έχουν πάντα διάθεση για σεξ και δεν είναι ποτέ κουρασμένες. 

6. Κάποιοι άντρες αδυνατούν να ξεπεράσουν το λεγόμενο σύνδρομο Madonna/Whore. Αυτό σημαίνει ότι αδυνατούν να ερεθιστούν με τη σύντροφό τους, που συχνά βλέπουν ως μητρική φιγούρα.

7. Σε έναν κόσμο που όλοι είναι απίστευτα πιεσμένοι από δουλειά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις, μια πορνογραφική σχέση μπορεί να μοιάζει με ανακούφιση, για όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να δεσμευτούν.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.