Skip to main content

SEX

4 σημεία που θέλει να τον αγγίξεις (και δεν τα ήξερες)

Απόψε τον αιφνιδιάζουμε...



Το έχεις πολύ εύκολο να παραπονιέσαι ότι ο φίλος σου περιορίζεται στο να σε αγγίζει σε δύο - άντε τρεις το πολύ - ερωτογενής περιοχές αλλά μάντεψε τι! Το ίδιο ακριβώς παράπονο έχει και εκείνος από εσένα. Ναι, το αντρικό σώμα έχει πολλές... ευαίσθητες περιοχές, οι επιστήμονες όμως έχουν καταλήξει σε 4 συγκεκριμένες ζώνες που σίγουρα θα τον ανάψουν. Ποιες είναι αυτές;

1. Aνάμεσα στο κάτω χείλος και το πηγούνι: Ότι τα χείλια είναι μια πολύ ερωτογενής περιοχή το ήξερες. Το σημείο κάτω από τα χείλη του, όμως, είναι ακόμα πιο σέξι για να του δώσεις μερικά φιλιά. Οι επιστήμονες βρήκαν πως αυτό το μικρό σημείο είναι γεμάτο υπερευαίσθητους νευρικούς υποδοχείς που τον τρελαίνουν σε κάθε άγγιγμα. 

2. Στο μπροστινό μέρος του λαιμού: Μην εστιάζεις μόνο στα πλαϊνά μέρη του λαιμού του. Το καλύτερο σημείο για να τον αγγίξεις (και φυσικά να τον φιλήσεις) βρίσκεται κάτω από το μήλο του Αδάμ. Δοκίμασε το. 

3. Στις ρώγες. Η επόμενη πληροφορία ίσως να σε εκπλήξει: έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι ρώγες των αντρών είναι πιο ευαίσθητες από τις δικές μας. Πράγμα που σημαίνει οτι είναι το νούμερο ένα σημείο που πρέπει να τον αγγίξεις αν θέλεις να τον ερεθίσεις. 

4. Το σημείο κάτω από τον αστράγαλο: Στο κόκκαλο του αστραγάλου υπάρχει ένα σημείο με μέγεθος όσο το δαχτυλικό σου αποτύπωμα το οποίο σύμφωνα με έρευνες έχει απεριόριστες δυνατότητες για να του δώσεις στιγμές ηδονής. Το σημείο συνδέεται με τα σεξουαλικά του όργανα και, αν ασκήσεις πίεση, απελευθερώνει συναισθήματα ικανοποίησης.

Διαβάστε επίσης

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

SEX

Μαθήματα ανανέωσης ερωτικής συζυγικής ζωής (κι όχι μόνο)

Από ειδικούς με αφορμή το Sex life του Netflix

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ