4 σημεία που θέλει να τον αγγίξεις (και δεν τα ήξερες) - AllYou.gr

Search

4 σημεία που θέλει να τον αγγίξεις (και δεν τα ήξερες)

Απόψε τον αιφνιδιάζουμε...

> SEX ::
25 Αυγούστου 2015

Το έχεις πολύ εύκολο να παραπονιέσαι ότι ο φίλος σου περιορίζεται στο να σε αγγίζει σε δύο - άντε τρεις το πολύ - ερωτογενής περιοχές αλλά μάντεψε τι! Το ίδιο ακριβώς παράπονο έχει και εκείνος από εσένα. Ναι, το αντρικό σώμα έχει πολλές... ευαίσθητες περιοχές, οι επιστήμονες όμως έχουν καταλήξει σε 4 συγκεκριμένες ζώνες που σίγουρα θα τον ανάψουν. Ποιες είναι αυτές;

1. Aνάμεσα στο κάτω χείλος και το πηγούνι: Ότι τα χείλια είναι μια πολύ ερωτογενής περιοχή το ήξερες. Το σημείο κάτω από τα χείλη του, όμως, είναι ακόμα πιο σέξι για να του δώσεις μερικά φιλιά. Οι επιστήμονες βρήκαν πως αυτό το μικρό σημείο είναι γεμάτο υπερευαίσθητους νευρικούς υποδοχείς που τον τρελαίνουν σε κάθε άγγιγμα. 

2. Στο μπροστινό μέρος του λαιμού: Μην εστιάζεις μόνο στα πλαϊνά μέρη του λαιμού του. Το καλύτερο σημείο για να τον αγγίξεις (και φυσικά να τον φιλήσεις) βρίσκεται κάτω από το μήλο του Αδάμ. Δοκίμασε το. 

3. Στις ρώγες. Η επόμενη πληροφορία ίσως να σε εκπλήξει: έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι ρώγες των αντρών είναι πιο ευαίσθητες από τις δικές μας. Πράγμα που σημαίνει οτι είναι το νούμερο ένα σημείο που πρέπει να τον αγγίξεις αν θέλεις να τον ερεθίσεις. 

4. Το σημείο κάτω από τον αστράγαλο: Στο κόκκαλο του αστραγάλου υπάρχει ένα σημείο με μέγεθος όσο το δαχτυλικό σου αποτύπωμα το οποίο σύμφωνα με έρευνες έχει απεριόριστες δυνατότητες για να του δώσεις στιγμές ηδονής. Το σημείο συνδέεται με τα σεξουαλικά του όργανα και, αν ασκήσεις πίεση, απελευθερώνει συναισθήματα ικανοποίησης.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!