Skip to main content

SEX

5 κόλπα που δεν ήξερες ότι μπορείς να του κάνεις στο κρεβάτι

Ανανέωσε τις... πρακτικές σου!



Μπορεί να νόμιζες ότι οι τρόποι να διεγείρεις σεξουαλικά τον σύντροφο σου είναι περιορισμένοι και συγκεκριμένοι, αλλά μάλλον κάνεις λάθος. Παρακάτω θα βρεις 5 κόλπα που σίγουρα θα του αρέσουν για να τα δοκιμάσεις από απόψε κιόλας...

1. Ναι στα εσώρουχα. Νομίζεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από το να μείνεις τελείως γυμνή, όμως το να μην βγάλεις το εσώρουχο σου μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή του στα ύψη. Είναι ένα προκαταρκτικό που "χτίζει" την σεξουαλική ένταση μεταξύ σας και, όταν τελικά στο αφαιρέσει, η αίσθηση που θα νιώσετε θα είναι μοναδική.

2. Εισπνοή - εκπνοή. Δεν είναι μόνο τα φιλιά στον λαιμό που τον διεγείρουν αλλά και η αναπνοή σου. Είναι η καλύτερη επιβεβαίωση ότι αυτά που σου κάνει σου αρέσουν.

3. Μερικοί το προτιμούν... γρήγορο. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε άπειρο χρόνο στη διάθεση σας για να έρθετε κοντά. Αιφνιδίασε τον το πρωί στο μπάνιο ή το μεσημέρι στην κουζίνα. Τύλιξε τα χέρια σου γύρω του και πες του τι θέλεις να σου κάνει. Έτσι, θα τον κρατάς πάντα σε εγρήγορση. 

4. Με τα φώτα ανοιχτά. Άσε και κάνα φως αναμμένο που και που. Στους άντρες αρέσει να σε βλέπουν την ώρα του σεξ. Και εσένα και το πόσο το απολαμβάνεις. 

5. Μην κλείνεις τα μάτια. Μην κλείνεις τα μάτια σου τη στιγμή της επαφής. Η οπτική επαφή αυξάνει την ικανοποίηση και των δύο εραστών. Το γεγονός ότι θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε διαρκώς ο ένας τον άλλον, είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά