5 αλήθειες για το σεξ που δεν πρέπει να αγνοείς - AllYou.gr

Search

5 αλήθειες για το σεξ που δεν πρέπει να αγνοείς

Όχι, δεν έχουν σχέση με τεχνικές και επιδόσεις.

> SEX ::
27 Αυγούστου 2015

Αντισύλληψη. Η μέθοδος αντισύλληψης που θα επιλέξεις είναι μεγάλη υπόθεση. Το να παρασυρθείς και καταλήξεις να κάνεις κάτι από επιπολαιότητα και μόνο είναι πολύ εύκολο. Όσο εύκολο είναι και το να σου συμβεί κάτι που δεν θέλεις, εξαιτίας αυτής της επιπολαιότητας. Γι' αυτό το λόγο, μην παίρνεις καθόλου αψήφιστα το ζήτημα της αντισύλληψης. Ενημερώσου σωστά και συζήτησε με τον γιατρό σου για το αν θα επιλέξεις προφυλακτικό ή αντισυλληπτικό χάπι.

Αγάπα το σώμα σου. Όταν αγαπάμε το σώμα και νιώθουμε άνετα μέσα σε αυτό, κάνουμε καλύτερο σεξ. Αυτό είναι κανόνας. Γι' αυτό μάθε να το εκτιμάς, να μην είσαι αυστηρή μαζί του και να μην επηρεάζεσαι από τα κορμιά των μοντέλων που βλέπεις στα περιοδικά. Αν δεν αγαπάς εσύ η ίδια το σώμα σου, γιατί να το αγαπήσει ο σύντροφος σου;

Τα φιλιά είναι η αρχή του παντός. Είναι το τέλειο προκαταρκτικό κι αυτό που κατά βάθος φανερώνει τι αισθάνεται ο καλός σου για σένα. Αν, παρ' όλα αυτά, το αγόρι που έχεις απέναντι σου σου αρέσει πολύ, αλλά ο τρόπος που σε φιλάει δεν σου αρέσει και τόσο, απλά πες του το. Όλα επιδέχονται βελτίωση, ειδικά όταν είναι ακόμη στην αρχή. 

Όχι σε ό,τι δεν θες. Πήγες σπίτι του, αρχίσατε να φιλιέστε αλλά για κάποιον λόγο δεν αισθάνεσαι άνετα να προχωρήσεις σε κάτι παραπάνω. Όταν συμβαίνει αυτό, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να υποκύψεις σε κάτι που δεν θέλεις να συμβεί, απλά και μόνο γιατί το ξεκίνησες. Και κάτι ακόμα. Οι άντρες σε σέβονται περισσότερο αν λες που και που και κανένα όχι.

Το σεξ με αυτόν που αγαπάς είναι καλύτερο. Τελεία. Μπορεί αρκετοί άνθρωποι να είναι σε θέση να κάνουν σεξ μόνο για το σεξ και να το απολαμβάνουν εξίσου, αλλά το σεξ με αυτόν που αγαπάς είναι αυτό που θα θυμάσαι στην πορεία. Ακόμη κι αν δεν είναι ιδανικό από τεχνικής άποψης, ακόμα κι αν είναι αμήχανο ή δεν είναι ακριβώς όπως σου αρέσει, είναι το μόνο που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πλήρης και πραγματικά ευτυχισμένη.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!