Skip to main content

SEX

Sex στο πρώτο ραντεβού; ΑΥΤΑ είναι τα συν & πλην που πρέπει να προσέξεις

Σκέψου το καλά πριν αποφασίσεις...



Γνωριστήκατε πριν λίγη ώρα και εκείνος κάνει ήδη πονηρές σκέψεις με εσένα στο κρεβάτι του. Πόσο έτοιμη είσαι, όμως, εσύ για αυτήν την εμπειρία και πόσο ασφαλής νιώθεις; Θα σε παρεξηγήσει; 

Πριν σου μιλήσω για τα υπέρ και τα κατά, ας παραδεχτούμε, ότι όλοι έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή σε αυτήν την ταυτόχρονα ευάλωτη αλλά πολύ ποθητή θέση.  

Τα θετικά: 

• Είστε ενήλικοι, επομένως υπεύθυνοι για κάθε πράξη και ενέργειά σας. Τίποτα δεν είναι μεμπτό, όταν αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου, μπορείς ελεύθερα να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι τη δεδομένη στιγμή, αρκεί να μην είναι έγκλημα!

Τα "αρνητικά"

• Αν υποθέσουμε ότι η σχέση που μόλις αναπτύξατε έχει προοπτικές για κάτι πιο μόνιμο και σταθερό, τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να... καταλαγιάσεις λιγάκι το πάθος και κάνεις υπομονή, αφήνοντας το χρόνο να κυλήσει μέχρι το μεγάλο "event".

• Πολλοί άντρες θεωρούν ότι, όταν μια γυναίκα ενδίδει στον πειρασμό για σεξ από το πρώτο κιόλας ραντεβού, τότε το μόνο που ζητάει τη δεδομένη στιγμή είναι η περιστασιακή ικανοποίηση, ως αποτέλεσμα μιας ακόμη ξέφρενης εξόδου με τις φίλες της. Με λίγα λόγια, αν ο ίδιος δεν ψάχνει για "θύμα", αλλά για την επόμενη σύντροφό του, η δεκτικότητα σου θα στραφεί μάλλον σε βάρος σου. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα