Προκαταρκτικά: Γιατί, καμιά φορά, το ορεκτικό είναι καλύτερο από το κυρίως πιάτο... - AllYou.gr

Search

Προκαταρκτικά: Γιατί, καμιά φορά, το ορεκτικό είναι καλύτερο από το κυρίως πιάτο...

Μην τα ξεχνάς!

> SEX ::
29 Αυγούστου 2015

Υπάρχει λόγος που γίνεται τόσο μεγάλη κουβέντα για την σημασία των προκαταρκτικών στο σεξ. Και η αλήθεια είναι ότι δεν θα βοηθήσουν μόνο εσένα να έρθεις πιο γρήγορα και εύκολα σε οργασμό, αλλά θα διεγείρουν και τον σύντροφο σου τόσο πολύ που θα σε θέλει ξανά και ξανά και ξανά. Γιατί, λοιπόν, να κάνεις τα ίδια και τα ίδια; Βάλε λίγη ποικιλία στο κρεβάτι σου και η ρουτίνα δεν θα σου χτυπήσει ποτέ την πόρτα!

Χέρια: Οι άντρες θέλουν ποικιλία στην διέγερση και εκστασιάζονται με τα αγγίγματα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, αντί αν εστιάζεις κατευθείαν στην επίμαχη περιοχή, κάνε πρώτα μια βόλτα στο κορμί του με τα χέρια σου. Ξεκίνα με μασάζ, χάιδεψε τον στον λαιμό, τσίμπησε τον στα οπίσθια. Θα του αρέσει.

Αναπνοή: Το έχουμε ξαναπεί. Στους άντρες αρέσει να ξέρουν ότι αυτό που κάνουν σου αρέσει. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τους το δείξεις από το να τους αφήσεις να ακούσουν, αλλά, κυρίως, να νιώσουν την αναπνοή σου να αλλάζει ρυθμό πάνω τους. Ο ζεστός της αέρας θα αλλάξει την θερμοκρασία κάτω από τα σεντόνια και θα τον διεγείρει πάρα πολύ. 

Αποπλάνησε τον: Ναι. Εσύ. Για αλλαγή. Μην περιμένεις από εκείνον να κάνει πάντα πρώτος την αρχή. Πάρε πρωτοβουλία και θα δεις έναν άλλον άντρα στο κρεβάτι σου.

Καθυστέρησε τον: Ίσως σκέφτεσαι ότι με το να μην τον αφήνεις να τελειώσει τον ταλαιπωρείς, όμως αυτό που στην πραγματικότητα κάνεις είναι να του χαρίσεις έναν ακόμη πιο δυνατό οργασμό. Νομίζουμε ότι πια ξέρεις πως να το κάνεις. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!