4 συμπεριφορές που βλάπτουν σοβαρά την σεξουαλική σου ζωή - AllYou.gr

Search

4 συμπεριφορές που βλάπτουν σοβαρά την σεξουαλική σου ζωή

Άλλαξε τες!

> SEX ::
28 Μαϊου 2015

Η καθημερινότητα, η οικειότητα και η ρουτίνα μπορεί πολύ συχνά να σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στον σύντροφο σου αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να φέρουν θερμοκρασίες βόρειου παγωμένου ωκεανού στο κρεβάτι σας. Κι όμως, παρ' όλο που το ξέρεις, εξακολουθείς κι εσύ να κάνεις τα ίδια 4 καθημερινά λάθη. Μήπως να σταματήσεις από σήμερα;

1. Madonna whore: Είσαι πολύ καλή στο να τον προσέχεις, στο να τον φροντίζεις, στο να είσαι η «μαμά» του. Στο κρεβάτι όμως; Mήπως η έντονη οικειότητα, αντί να σας βοηθάει, κάνει κακό τη σχέση σας; Τώρα είναι η ώρα να τα βρεις με τη σέξι γυναίκα που κρύβεις μέσα σου και να φροντίσεις λιγάκι περισσότερο τον εαυτό σου. Μόνο έτσι θα τον κάνεις να σε θέλει ξανά όπως παλιά. 

2. Είσαι αμέτοχη: Το σεξ με ένα άτομο που δεν συμμετέχει και παραμένει απλά ξαπλωμένο να κοιτάζει το ταβάνι είναι το απόλυτο "όχι" για τους άντρες. Μη περιμένεις από εκείνον να κάνει τα πάντα. Πάρε πρωτοβουλίες και δείξ' του ότι τον θες και τον χρειάζεσαι. Θα τον κάνει νιώσει πραγματικά ωραία.

3. Πες τι σου αρέσει: Συνήθως νομίζουμε ότι ο σύντροφος μας έχει καταλάβει τι μας αρέσει και τι όχι στον κρεβάτι. Αν δεν του το είπες ποτέ, όμως, πως να το ξέρει; Κι όσο δεν του το λες, δεν πρόκειται να το μάθει και ποτέ. Να είσαι ειλικρινής και συγκεκριμένη και θα βοηθήσεις και τους δυο σας.

4. Νιώσε αυτοπεποίθηση: Σεξουαλικότητα ίσον αυτοπεποίθηση. Όσο όμορφη κι αν είναι μια γυναίκα, αν δεν αισθάνεται πρώτα απ' όλα η ίδια καλά με τον εαυτό της (γιατί, ναι, συμβαίνει κι αυτό μερικές φορές) δεν πρόκειται να δείχνει σέξι σε κανέναν. Εκτίμησε το σώμα σου με τα καλά και τα κακά του και μην νιώθεις άβολα να αφήνεις τα φώτα ανοιχτά ή να τον αφήνεις να σε χαζεύει, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!