Skip to main content

SEX

4 τρόποι για να ανάψεις τη φλόγα ξανά

...και να μην σε βαρεθεί ποτέ



Αν θέλεις να ζήσεις μαζί του το πάθος των πρώτων ημερών της σχέσης σας, δεν χρειάζεται να κλείσεις απλά τα μάτια σου και να νοσταλγήσεις. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις την μαγεία του έρωτα στο σπίτι σας, ακόμα και ύστερα από αρκετά χρόνια μαζί. Για την ακρίβεια όχι ένας αλλά τέσσερις. 

1. Δυο - δυο, στη μπανιέρα δυο δυο. Ποιος δεν θέλει μια ερωτική συνεδρία κάτω από το ντους; Το πρωί, πριν ξεκινήσετε για το γραφείο, μπείτε μαζί στη ντουζιέρα και αφήστε το καυτό νερό να τρέχει. Βάλτε το αφρόλουτρο και το σφουγγάρι σας και τρίψτε ο ένας τον άλλον σε όλο το σώμα. Η διαδικασία θα τον έχει σε εγρήγορση όλη μέρα.

2. Εσύ, αυτός και τα ποπ κορν. Όχι δεν εννοούμε να πέσεις με τα μούτρα στο... μασούλημα. Απλώς, να πας σινεμά με τον καλό σου. Αγνόησε για λίγο την ντροπαλή πλευρά μέσα σου και άσε τη μοιραία γυναίκα, που κρύβεις, να βγει στην επιφάνεια. Πηγαίνετε στον κινηματογράφο και κλείστε θέσεις στην τελευταία σειρά. Βολευτείτε και φιληθείτε άνετα. 

3. Ντύσου πρόχειρα και κράτα το κραγιόν σου. Είστε οι δυο σας στο σπίτι; Κυκλοφόρησε άνετη με τα εσώρουχά σου και όχι με τα γνωστά άνετα και φαρδιά σετ που φοράς όταν δεν σε βλέπει κανείς! Ο σύντροφος σου απολαμβάνει, όσο τίποτα, να σε βλέπει σέξι μέσα στο σπίτι.

4. Βγες έξω επιτέλους. Τα προκαταρκτικά δεν χρειάζεται να γίνονται μόνο στους τέσσερις τοίχους της κρεβατοκάμαράς σου. Όλοι οι άντρες τρελαίνονται στη σκέψη του σεξ σε δημόσιο χώρο. Τι μπορείς να κάνεις; Βγείτε μια βόλτα και φίλησέ τον με πάθος σε ανύποπτο χρόνο και σε χώρο με πολύ κόσμο. Θα τον βάλει στο κλίμα για αυτό που θα επακολουθήσει όταν φτάσετε στο σπίτι. 

Διαβάστε επίσης

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

SEX

Μαθήματα ανανέωσης ερωτικής συζυγικής ζωής (κι όχι μόνο)

Από ειδικούς με αφορμή το Sex life του Netflix

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

ΥΓΕΙΑ

Έξυπνα tips για να προστατέψεις τα μάτια σου από τα αλλεργιογόνα

Τι να κάνεις για να αποφύγεις το τσούξιμο και τη δυσφορία αυτή την εποχή του χρόνου