4 τρόποι για να ανάψεις τη φλόγα ξανά - AllYou.gr

Search

4 τρόποι για να ανάψεις τη φλόγα ξανά

...και να μην σε βαρεθεί ποτέ

> SEX ::
30 Αυγούστου 2015

Αν θέλεις να ζήσεις μαζί του το πάθος των πρώτων ημερών της σχέσης σας, δεν χρειάζεται να κλείσεις απλά τα μάτια σου και να νοσταλγήσεις. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρεις την μαγεία του έρωτα στο σπίτι σας, ακόμα και ύστερα από αρκετά χρόνια μαζί. Για την ακρίβεια όχι ένας αλλά τέσσερις. 

1. Δυο - δυο, στη μπανιέρα δυο δυο. Ποιος δεν θέλει μια ερωτική συνεδρία κάτω από το ντους; Το πρωί, πριν ξεκινήσετε για το γραφείο, μπείτε μαζί στη ντουζιέρα και αφήστε το καυτό νερό να τρέχει. Βάλτε το αφρόλουτρο και το σφουγγάρι σας και τρίψτε ο ένας τον άλλον σε όλο το σώμα. Η διαδικασία θα τον έχει σε εγρήγορση όλη μέρα.

2. Εσύ, αυτός και τα ποπ κορν. Όχι δεν εννοούμε να πέσεις με τα μούτρα στο... μασούλημα. Απλώς, να πας σινεμά με τον καλό σου. Αγνόησε για λίγο την ντροπαλή πλευρά μέσα σου και άσε τη μοιραία γυναίκα, που κρύβεις, να βγει στην επιφάνεια. Πηγαίνετε στον κινηματογράφο και κλείστε θέσεις στην τελευταία σειρά. Βολευτείτε και φιληθείτε άνετα. 

3. Ντύσου πρόχειρα και κράτα το κραγιόν σου. Είστε οι δυο σας στο σπίτι; Κυκλοφόρησε άνετη με τα εσώρουχά σου και όχι με τα γνωστά άνετα και φαρδιά σετ που φοράς όταν δεν σε βλέπει κανείς! Ο σύντροφος σου απολαμβάνει, όσο τίποτα, να σε βλέπει σέξι μέσα στο σπίτι.

4. Βγες έξω επιτέλους. Τα προκαταρκτικά δεν χρειάζεται να γίνονται μόνο στους τέσσερις τοίχους της κρεβατοκάμαράς σου. Όλοι οι άντρες τρελαίνονται στη σκέψη του σεξ σε δημόσιο χώρο. Τι μπορείς να κάνεις; Βγείτε μια βόλτα και φίλησέ τον με πάθος σε ανύποπτο χρόνο και σε χώρο με πολύ κόσμο. Θα τον βάλει στο κλίμα για αυτό που θα επακολουθήσει όταν φτάσετε στο σπίτι. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!