Skip to main content

SEX

Είναι καλός στο σεξ; 5 σημάδια που το φανερώνουν

Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε...



1. Ξέρει να σε αγγίζει.  Αν, όταν σου πιάνει το χέρι ή όταν σε αγκαλιάζει από τη μέση, νιώθεις κάτι να σε διαπερνάει, είναι εγγυημένο ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει και σε άλλα σημεία του σώματός σου. Μην υποτιμάς και το πιο φιλικό του άγγιγμα.

2. Έχει στόχους. Αν έχεις βγει με ένα άντρα που φαίνεται τεμπέλης, να ξέρεις πως η τεμπελιά του φτάνει και στην συμπεριφορά του στο κρεβάτι. Υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά είναι σπάνιες. Ο σκληρά εργαζόμενος στο γραφείο είναι σκληρά "εργαζόμενος" και στην κρεβατοκάμαρα.

3. Από τα μάτια πιάνεται. Φυσικά αυτό δεν το πιστοποιεί καμία έρευνα γύρω από το σεξ, αλλά αν γυρίσεις πίσω και κοιτάξεις τους εραστές σου, είναι σίγουρο πως οι top σου είχαν διδακτορικό στην αποπλάνηση με το βλέμμα. Αντιθέτως, αυτοί που ήταν νευρικοί και ντροπαλοί όταν τους κοίταζες, είναι περίπου το ίδιο και κάτω από τα σεντόνια.

4. Δεν είναι πιεστικός. Όσοι άντρες βιάζονται, δεν δίνουν στο σεξ τη βαρύτητα που χρειάζεται. Οι άντρες που κάνουν κίνηση για σεξ από το πρώτο ραντεβού, βιάζονται να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες, αδιαφορώντας για τις δικές σου. Δεν τον θες αυτόν στο κρεβάτι σου.

5. Σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. Αν νιώθεις πως σε δέχεται και σε σέβεται και παράλληλα επικοινωνείτε σωστά (δηλαδή σε ακούει όταν μιλάς), τότε οι πιθανότητες η σεξουαλική σας χημεία να είναι υπέροχη είναι αυξημένες. Ο καλός εραστής πρέπει να ακούει τις ανάγκες σου.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30