Φοβάσαι ότι δεν κάνετε πια καλό σεξ; ΑΥΤΕΣ είναι οι 5 συμπεριφορές που το φανερώνουν - AllYou.gr

Search

Φοβάσαι ότι δεν κάνετε πια καλό σεξ; ΑΥΤΕΣ είναι οι 5 συμπεριφορές που το φανερώνουν

Λάβε τα μέτρα σου...

> SEX ::
31 Αυγούστου 2015

Αν τον τελευταίο καιρό σου περνάει όλο και πιο συχνά από το μυαλό ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά στην σεξουαλική σου ζωή, ίσως έχει έρθει η ώρα να τσεκάρεις τα σημάδια. Παρακάτω θα βρεις 5 ενδείξεις που φανερώνουν ότι πράγματι κάτι πρέπει να αλλάξετε και μάλιστα άμεσα

1. Σε ενοχλεί να σου δίνει συμβουλές. Είναι βασικό να πεις στον σύντροφο σου τι σου αρέσει στο σεξ, όπως φυσικά το να πει κι εκείνος το ίδιο σε σένα. Όσο περισσότερο αποφεύγετε να λύσετε οποιοδήποτε σεξουαλικό πρόβλημα, τόσο περισσότερο θα εντείνετε τελικά.

2. Η προσοχή σου αποσπάται κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν κάνεις σεξ πρέπει να δίνεις το παρόν με το μυαλό και με το σώμα. Αν «περιπλανιέσαι» αλλού, είναι φυσικό να μην απολαύσεις το σεξ, ούτε εσύ ούτε ο σύντροφος σου.

3. «Παίρνεις» αλλά δεν «δίνεις». Είναι διαφορετικό να μη σου αρέσει το στοματικό σεξ και διαφορετικό να μην κάνεις το παραμικρό από εγωισμό ή επειδή ξεβολεύεσαι. Η σεξουαλική ευχαρίστηση απαιτεί ανιδιοτέλεια.

4. Δεν τον καθοδηγείς. Καλός εραστής σημαίνει κάποιος που είναι καλός και στην επικοινωνία. Βρες τρόπους, λοιπόν, να καθοδηγείς τον σύντροφό σου σχετικά με αυτά που σε ευχαριστούν περισσότερο ή λιγότερο.

5. Κάνεις συγκρίσεις με τα όσα βλέπεις στις ταινίες με ερωτικό περιεχόμενο. "Εξερεύνησε" τον σύντροφό σου. Το πορνό μπορεί να σας βάλει στο κλίμα ή να σας διδάξει νέες τεχνικές αλλά… μέχρι εκεί! Δεν ορίζει το καλό σεξ ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!