Skip to main content

SEX

Φοβάσαι ότι δεν κάνετε πια καλό σεξ; ΑΥΤΕΣ είναι οι 5 συμπεριφορές που το φανερώνουν

Λάβε τα μέτρα σου...



Αν τον τελευταίο καιρό σου περνάει όλο και πιο συχνά από το μυαλό ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά στην σεξουαλική σου ζωή, ίσως έχει έρθει η ώρα να τσεκάρεις τα σημάδια. Παρακάτω θα βρεις 5 ενδείξεις που φανερώνουν ότι πράγματι κάτι πρέπει να αλλάξετε και μάλιστα άμεσα

1. Σε ενοχλεί να σου δίνει συμβουλές. Είναι βασικό να πεις στον σύντροφο σου τι σου αρέσει στο σεξ, όπως φυσικά το να πει κι εκείνος το ίδιο σε σένα. Όσο περισσότερο αποφεύγετε να λύσετε οποιοδήποτε σεξουαλικό πρόβλημα, τόσο περισσότερο θα εντείνετε τελικά.

2. Η προσοχή σου αποσπάται κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν κάνεις σεξ πρέπει να δίνεις το παρόν με το μυαλό και με το σώμα. Αν «περιπλανιέσαι» αλλού, είναι φυσικό να μην απολαύσεις το σεξ, ούτε εσύ ούτε ο σύντροφος σου.

3. «Παίρνεις» αλλά δεν «δίνεις». Είναι διαφορετικό να μη σου αρέσει το στοματικό σεξ και διαφορετικό να μην κάνεις το παραμικρό από εγωισμό ή επειδή ξεβολεύεσαι. Η σεξουαλική ευχαρίστηση απαιτεί ανιδιοτέλεια.

4. Δεν τον καθοδηγείς. Καλός εραστής σημαίνει κάποιος που είναι καλός και στην επικοινωνία. Βρες τρόπους, λοιπόν, να καθοδηγείς τον σύντροφό σου σχετικά με αυτά που σε ευχαριστούν περισσότερο ή λιγότερο.

5. Κάνεις συγκρίσεις με τα όσα βλέπεις στις ταινίες με ερωτικό περιεχόμενο. "Εξερεύνησε" τον σύντροφό σου. Το πορνό μπορεί να σας βάλει στο κλίμα ή να σας διδάξει νέες τεχνικές αλλά… μέχρι εκεί! Δεν ορίζει το καλό σεξ ούτε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.  

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ