ΑΥΤΗ είναι η καλύτερη μέρα και ώρα για σεξ - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΗ είναι η καλύτερη μέρα και ώρα για σεξ

Η επιστήμη ξέρει...

> SEX ::
19 Ιουνίου 2015

Θυμάσαι εκείνο το βίντεο που είχε διαρρεύσει στη δημοσιότητα πριν τις εκλογές, με τον Αντώνη Σαμάρα να λέει χαριτολογώντας ποια είναι η καλύτερη ώρα για σεξ; Το θέμα που έγινε viral πριν λίγο καιρό, τώρα παίρνει την δική του επιστημονική απάντηση μέσα από μία πρόσφατη βρετανική δημοσκόπηση. 

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων, ιδανικότερη ώρα φαίνεται πως είναι στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής. Παράλληλα, η πιο δημοφιλής ημέρα για σεξ με ποσοστό 44% αναδείχθηκε το Σάββατο, με την Κυριακή να ακολουθεί με ποσοστό 24%.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους ερευνητές, οι ημέρες αυτές φαίνεται πως απλά «βολεύουν», χωρίς αυτό να σημαίνει πως συμπίπτουν με το απόγειο της ερωτικής μας επιθυμίας. Μάλιστα, προέκυψε πως στις 4.30, το μεσημέρι του Σαββάτου, «λαχταράμε» πιο πολύ το σεξ, αλλά δεν το κάνουμε εκείνη την ώρα.

Πάντως, για το ένα τέταρτο εκείνων που συμμετείχαν στην έρευνα, η λίμπιντο «ξυπνά» από το πρωί, ωστόσο, εξαιτίας της δουλειάς και του στρες, μόνο το 10% κάνει τελικά σεξ το πρωί.

Τέλος, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι αξιοσημείωτο το συμπέρασμα που προκύπτει πως πολύ μικρό ποσοστό φαίνεται να λειτουργεί αυθόρμητα, καθώς τα μισά από ζευγάρια που συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια, δήλωσαν  πως «προγραμματίζουν» το σεξ, εξαιτίας της πολυάσχολης ζωής τους.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!