Προβλέποντας το μέγεθος... - AllYou.gr

Search

Προβλέποντας το μέγεθος...

Μία μελέτη αποκαλύπτει αν υπάρχει τρόπος να καταλάβουμε το μέγεθος του ανδρικού μορίου απλώς κοιτάζοντας τα άκρα του!

> SEX ::
22 Ιουνίου 2015

Μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2012 από το Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Λονδίνου είχε σαν στόχο να διαλευκάνει αν το νούμερο του παπουτσιού είναι ανάλογο με το μέγεθος του πέους. Οι ερευνητές κατάφεραν να συλλέξουν αντιπροσωπευτικό δείγμα, τεντώνοντας το ανδρικό μόριο όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτός ο τρόπος μέτρησης είναι μια αξιόπιστη ένδειξη του μήκους. Η μελέτη αναφέρει χαρακτηριστικά πως “δεν αποδεικνύεται η σχέση μεταξύ του ενός μεγέθους με το άλλο”.

Από την άλλη μία άλλη μελέτη, αυτή τη φορά από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα στον Καναδά, εξέτασε το ύψος ως πιθανό παράγοντα –σε συνδυασμό με το μέγεθος του πέλματος. Οι ερευνητές μέτρησαν το ύψος, το μήκος του πέλματος και το μήκος του πέους 63 ανδρών χωρίς προβλήματα υγείας και κατέληξαν λίγο-πολύ στα ίδια αποτελέσματα. Διαπίστωσαν πως η αναλογία ύψους και πέλματος με το μέγεθος του πέους δεν είναι καθοριστική.

Το 2001 πάντως μια τρίτη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία και συμπεριελάμβανε 3.300 νεαρούς άνδρες έδειξε ότι οι διαστάσεις του ανδρικού μορίου (μήκος και περίμετρος) συνδέονται άμεσα τόσο με το ύψος όσο και με το βάρος. 

Όσο αναφορά στα χέρια η απάντηση φαίνεται να έρχεται από τα... μέρη μας αφού μία έρευνα που έγινε στην Ελλάδα το 2002 και εξέτασε το ύψος, το βάρος, την αναλογία μέσης-γοφών, το μήκος των δαχτύλων του χεριού και το μήκος του πέους σε 52 άνδρες ηλικίας 19-38 ετών. Οι μετρήσεις έδειξαν ότι η ηλικία και τα περισσότερα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά δε σχετίζονται με το μήκος του ανδρικού μορίου. Ο μόνος παράγοντας που αποδείχθηκε ενδεικτικός ήταν το μήκος του δείκτη της παλάμης.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!