Δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οργασμό; Υπάρχει εξήγηση! - AllYou.gr

Search

Δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οργασμό; Υπάρχει εξήγηση!

Και σου τη δίνει η επιστήμη.

> SEX ::
23 Ιουνίου 2015

Υπάρχουν και αδικίες σε αυτή τη ζωή. Πράγμα που σημαίνει ότι, ενώ μερικές γυναίκες το έχουν πολύ εύκολο να έρθουν σε οργασμό, κάποιες άλλες πρέπει να παιδεύονται για ώρες και πάλι τα αποτελέσματα να μην είναι εξασφαλισμένα. 

Οι επιστήμονες, λοιπόν, αποφάσισαν να δώσουν απάντηση στο γιατί κάποιος γυναίκες βιώνουν ευκολότερα τον οργασμό, μέσω μιας νέας έρευνας. Γι' αυτό το σκοπό έκαναν υπερηχογράφημα στην επίμαχη περιοχή σε 30 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 32 έτη. Δέκα από τις τριάντα είχαν αναφέρει πως σπάνια βίωναν τον οργασμό ή πως δεν είχαν φτάσει ποτέ στην κορύφωση καθ'όλη τη διάρκεια της ερωτικής τους ζωής. Οι υπόλοιπες γυναίκες είχαν αναφέρει φυσιολογικές εμπειρίες οργασμού κατά τη διάρκεια το σεξ.

Συγκρίνοντας τα δύο γκρουπ γυναικών, οι ερευνητές βρήκαν πως η απόσταση κλειτορίδας κόλπου ήταν 5 – 6 χιλιοστά μεγαλύτερη κατά μέσο όρο στο γκρουπ με τις γυναίκες με τα προβλήματα οργασμού. Επίσης και το μέγεθος της κλειτορίδας ήταν μικρότερο.

Το συμπέρασμα είναι ότι πιθανόν τελικά να υπάρχει σύνδεση οργασμού και ανατομίας κλειτορίδας. Η μεγαλύτερη κλειτορίδα διαθέτει περισσότερες νευρικές αποκλίσεις και επειδή είναι πιο κοντά στον κόλπο είναι πιο πιθανό να ερεθιστεί κατά τη διάρκεια του σεξ.

Από την έρευνα ακόμη προέκυψε πως οι γυναίκες που είχαν πρόβλημα να ολοκληρώσουν προτιμούσαν την στάση «γυναίκα από κάτω». Οι γυναίκες, όμως, που ολοκλήρωναν πιο εύκολα και πιο συχνά προτιμούσαν να είναι εκείνες από πάνω για να έχουν τον έλεγχο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!