Διπλός οργασμός: Κι όμως γίνεται! - AllYou.gr

Search

Διπλός οργασμός: Κι όμως γίνεται!

Και σου εξηγούμε γιατί. 

> SEX ::
30 Ιουνίου 2015

Κατά την στιγμή της κορύφωσης στην σεξουαλική πράξη ή στην αυτοϊκανοποίηση, το σώμα της γυναίκας αντιδράει με τον ίδιο τρόπο: αυξάνονται οι καρδιακοί παλμοί, η πίεση στο αίμα και ο ρυθμός αναπνοής, ενώ συσπώνται οι μύες της επίμαχης περιοχής - και όχι μόνο.

Μπορεί αυτή διαδικασία να είναι κοινή για όλες τις γυναίκες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες αισθάνονται τον οργασμό με τον ίδιο τρόπο. Έρευνες έχουν δείξει ότι μία στις τρεις γυναίκες έχει πρόβλημα να φτάσει σε οργασμό, ενώ στο 80% των περιπτώσεων αυτή η κορύφωση δεν επιτυγχάνεται μόνο με την κολπική διείσδυση, αλλά είναι απαραίτητη και ο ερεθισμός της κλειτορίδας ή και μόνον αυτής.

Στο ερώτημα για το αν πράγματι οι γυναίκες μπορούν να νιώσουν δύο διαφορετικούς τύπους οργασμού, κολπικό ή/και κλειτοριδικό, έρχεται να δώσει απαντήσεις μια νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine.

Για τις ανάγκες της έρευνάς τους, Γάλλοι επιστήμονες κατέγραψαν μέσω ειδικών μηχανημάτων υπερήχων την ροή του αίματος και την γενικότερη λειτουργία του κόλπου, της κλειτορίδας και της πυέλου σε τρεις γυναίκες που συμμετείχαν στη διαδικασία.

Έτσι, χρησιμοποίησαν δύο μικρούς αισθητήρες υπερήχων, έναν στον κόλπο και έναν στο σημείο της κλειτορίδας. Μέσα σε κλειστό δωμάτιο, η κάθε συμμετέχουσα αυτοϊκανοποιήθηκε τόσο κλειτοριδικά όσο και κολπικά έχοντας αυτούς τους αισθητήρες στην περιοχή της.

Οι μετρήσεις που έλαβαν οι ερευνητές έδειξαν ότι κατά την διέγερση μόνο της κλειτορίδας ο οργασμός δεν επηρέασε την εσωτερική, βαθύτερη ρίζα της κλειτορίδας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κολπικής διέγερσης, και εξαιτίας των κινήσεων που απαιτούνται, τόσο η ρίζα όσο και η εξωτερική κλειτορίδα επηρεάστηκαν στον οργασμό.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αυτή η διαφορά επηρεάζει τη ροή του αίματος στα διάφορα σημεία του κόλπου, της πυέλου και του νευρικού συστήματος της περιοχής και ως εκ τούτου οδήγησε σε μια διαφορετική αίσθηση για τις γυναίκες.

Τα σήματα Dopller από τους αισθητήρες των υπέρηχων έδειξαν ότι οι γυναίκες πράγματι μπορεί να νιώθουν δύο διαφορετικούς τύπους οργασμού όταν διεγείρονται κολπικά ή κλειτοριδικά, αφού η ροή του αίματος είναι διαφορετική στην κάθε περίπτωση.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΜΟΔΑ

Το total black look που θα θέλεις να φορέσεις τώρα

Θες να αντιγράψεις το πιο κομψό outfit της fashion blogger Sara Donaldson; Σε καταλαβαίνουμε.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

4 υλικά για να κάνεις γρήγορες και γευστικές σούπες

Τώρα που ο καιρός κρυώνει, πες ναι στις σούπες! Δε χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να τις ετοιμάσεις.
ΠΑΙΔΙ

Η θεατρική παράσταση για το bullying που πρέπει να δει κάθε παιδί

Η οικογενειακή κωμδιά «ΟΛΟγυρα, ΟΛΟτελα, ΟΛΟιδιοι» ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Άνεσις.
FASHION TRENDS

Κεφάλαιο μπότες: Τι θα φορεθεί φέτος και τι όχι;

Εάν έχεις σκοπό να κάνεις μια νέα αγορά μπότας, τότε φρόντισε να είσαι ενημερωμένη!
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Αυτές είναι οι ξανθές αποχρώσεις που πρέπει να δοκιμάσεις

Οι αγαπημένες σου σταρ σου δείχνουν διαφορετικούς τρόπους για να τολμήσεις και εσύ στα μαλλιά σου το ξανθό.
ΥΓΕΙΑ

6 απλοί τρόποι να κάνεις τη ζωή σου πιο ποιοτική

Μικρές αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σου.