Φλερτ με τον κολλητό του: Αξίζει να ενδώσεις στον πειρασμό; - AllYou.gr

Search

Φλερτ με τον κολλητό του: Αξίζει να ενδώσεις στον πειρασμό;

Υπάρχουν κι αυτά τα "διλήμματα". 

> SEX ::
04 Ιουλίου 2015

Τα κοινωνικά σύνολα μέσα στα οποία εντάσσεται κανείς είναι ο χώρος μέσα στον οποίο θα αποκτήσει προσωπικές, φιλικές αλλά και ερωτικές σχέσεις. Αυτές οι τελευταίες δε, πολλές φορές έρχονται ως αποτέλεσμα των φιλικών σχέσεων που αναπτύσσει ο άνθρωπος με το αντίθετο φύλο. 

Τι πάει να πει αυτό στην πράξη; 

Θα σου έχει πιθανότατα συμβεί να πέσεις «θύμα»  ενός αρχικά, μη παραξηγήσιμου φλερτ, που προέρχεται από τον κολλητό του συντρόφου σου. Λίγη κουβέντα παραπάνω, λίγη δόση χιούμορ και από τις δύο πλευρές, μια έξοδος που σας έφερε πιο κοντά και το φιλαράκι σου γίνεται ο τύπος που σε διεκδικεί με κάθε τρόπο. 

Στη δική σου θέση, θα προσπαθούσα να βγω από το αδιέξοδο. Το φλερτ δεν είναι μεμπτό. Αντιθέτως, είναι αναζωογονητικό για τις σχέσεις. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφασίσεις προς ποια κατεύθυνση κλίνεις, πριν κάνεις το μεγάλο βήμα και οδηγηθείς σε... ξένο κρεβάτι. 

Αν ο σύντροφος σου δε σε ικανοποιεί πια σε ερωτικό και σεξουαλικό επίπεδο, τότε αυτή είναι μια ευκαιρία να πας παρακάτω και να τον ξεχάσεις. Από την άλλη, δεν υπάρχει λόγος να χαλάσεις μια ενδεχομένως καρμική σχέση για οτιδήποτε εφήμερο κυκλοφορεί. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!