5 στατιστικά στοιχεία για το σεξ που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις - AllYou.gr

Search

5 στατιστικά στοιχεία για το σεξ που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις

Ας μιλήσουν οι αριθμοί...

> SEX ::
08 Αυγούστου 2015

1. Αριθμός ερωτικών συντρόφων. Ποιος είναι ο δικός σου αριθμός; Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε σε ενήλικες 20 έως 59 ετών, οι γυναίκες αλλάζουν κατά μέσο όρο 4 ερωτικούς συντρόφους στη ζωή τους, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός για τους άνδρες είναι 7. Ποιος είναι ο δικός σου αριθμός;

2. Friends with benefits. Σχεδόν το 70% των φοιτητών κολεγίου δηλώνει πως έχει συνάψει ερωτική σχέση με φίλο ή φίλη. Ο βασικός λόγος που η σχέση δεν ήταν σταθερή ήταν η έλλειψη δέσμευσης. Περισσότεροι από τους μισούς φοιτητές δήλωσαν πως η ερωτική επαφή κάλυπτε όλο το φάσμα των πιθανών εκδοχών και όχι μόνο το σεξ. 

3. Συχνότητα οργασμού. Το 75% των ανδρών καταφέρνει να επιτύχει οργασμό σε κάθε σεξουαλική επαφή, όμως το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες είναι μόλις 29%. 

4. Ηλικία πρώτης σεξουαλικής επαφής. Οι άνδρες χάνουν την παρθενιά τους κατά μέσο όρο στην ηλικία των 16,9 ετών ενώ οι γυναίκες στην ηλικία των 17,4 ετών. Έρευνες δείχνουν ότι η γενετική προδιάθεση καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ηλικία της πρώτης σεξουαλικής επαφής, καθώς τα έμφυτα χαρακτηριστικά, όπως ο αυθορμητισμός, μπορεί να κάνουν ένα άτομο περισσότερο ή λιγότερο πρόθυμο να κάνει σεξ σε μικρή ηλικία. 

5. Λοίμωξη από τον ιό HPV. Τουλάχιστον το 50% των σεξουαλικά ενεργών ανδρών και γυναικών μολύνεται από τον ιό HPV. Ο ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνος και να οδηγήσει στην εκδήλωση καρκίνου. Στο 90% των περιπτώσεων, όμως, το ανοσοποιητικό καταπολεμά αποτελεσματικά τον ιό μέσα σε δύο χρόνια. 

Summer in the city

Summer makeup: Πώς να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου άψογο το καλοκαίρι

Βάλε τέλος στα… γυαλιστερά και ιδρωμένα μακιγιάζ!

Βουτιές με στιλ! Αυτά είναι τα πιο hot μπικίνι της αγοράς

Φέτος, το καλοκαίρι θα είσαι η πιο stylish της παραλίας!

Beach Please! Πώς να ντυθείς για γάμο σε νησί και να είσαι glamorous

Σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για να είσαι… chill but fabulous!