Εσύ, θα έκανες ποτέ σεξ με κάποιον που γνώρισες μέσω διαδικτύου; - AllYou.gr

Search

Εσύ, θα έκανες ποτέ σεξ με κάποιον που γνώρισες μέσω διαδικτύου;

Έρευνα - σφηνάκι σφυγμομετρεί την τάση της εποχής!

> SEX ::
18 Ιουλίου 2015

Στην εποχή μας, ο περισσότερος κόσμος όταν πηγαίνει για καφέ πρώτα ρωτάει τον σερβιτόρο τον κωδικό για το wifi και μετά κοιτάει τον κατάλογο για να παραγγείλει. Ο ρόλος που παίζει το ίντερνετ στη ζωή μας είναι πλέον δεδομένος, τον έχουμε αποδεχθεί και αγκαλιάσει ενώ τα social media μπαίνουν όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας. 

Και απ' ότι φαίνεται, επηρεάζουν -εκτός από την κοινωνική και- την ερωτική μας ζωή με τρόπο πραγματικά καθοριστικό. Κι αυτό γιατί, μία σύντομη έρευνα που έγινε στην Ελλάδα από το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας έδειξε πως όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν πλέον το facebook και το twitter για να βρουν ερωτικούς συντρόφους. 

Χρησιμοποιώντας δείγμα 1014 ατόμων, ανδρών και γυναικών από 18 έως 54 ετών, η συγκεκριμένη έρευνα κατέληξε ότι το 45% του ερωτηθέντων θα έκανε με ευκολία σεξ με κάποιον που γνώρισε μέσω διαδικτύου και συμπέρανε ότι το ίντερνετ αποτελεί πλέον την τέλεια... προξενήτρα της σημερινής μας κοινωνίας. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!