Skip to main content

SEX

Κορίτσια, μία νέα έρευνα δείχνει πόσους ερωτικούς συντρόφους (θα) έχουμε στη ζωή μας

 Όταν απελευθερώθηκαν οι γυναίκες...



Μία καινούργια μελέτη αποδεικνύει πως η σεξουαλική ζωή των γυναικών έχει γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα και πικάντικη τα τελευταία 20 χρόνια με τον αριθμό των ερωτικών παρτενέρ που αλλάζει μία γυναίκα κατά μέσο όρο στη ζωή της να διπλασιάζεται. 

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε πως η μέση γυναίκα που κάνει για πρώτη φορά σεξ στο 16ο έτος της ηλικίας της θα έχει κατά μέσο όρο 8 συντρόφους στη ζωή της από 4 που είχε πίσω στη δεκαετία του 90. Έτσι, πλησιάζει πλέον πολύ τους άντρες, για τους οποίους ο μέρος όρος είναι ο αριθμός 12.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ρώτησαν 15.000 ενήλικες για να διαπιστώσουν τις «ριζικές αλλαγές» που έχει επιφέρει το καινούργιο, πιο απελευθερωμένο στάτους των γυναικών σχετικά με την σεξουαλική τους ζωή.

Μεταξύ άλλων, διαπίστωσαν ότι οι ενήλικες κάνουν λιγότερο σεξ από ότι πριν 10 χρόνια και αυτό εξαιτίας του μεγάλου φόρτου εργασίας. Συγκεκριμένα, άνδρες και γυναίκες από 16-44 ετών κάνουν σεξ μόνο 3 φορές το μήνα, σε σύγκριση με τη δεκαετία του 90 που το ποσοστό ήταν 5 φορές το μήνα.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου