Κορίτσια, μία νέα έρευνα δείχνει πόσους ερωτικούς συντρόφους (θα) έχουμε στη ζωή μας - AllYou.gr

Search

Κορίτσια, μία νέα έρευνα δείχνει πόσους ερωτικούς συντρόφους (θα) έχουμε στη ζωή μας

 Όταν απελευθερώθηκαν οι γυναίκες...

> SEX ::
21 Ιουλίου 2015

Μία καινούργια μελέτη αποδεικνύει πως η σεξουαλική ζωή των γυναικών έχει γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα και πικάντικη τα τελευταία 20 χρόνια με τον αριθμό των ερωτικών παρτενέρ που αλλάζει μία γυναίκα κατά μέσο όρο στη ζωή της να διπλασιάζεται. 

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε πως η μέση γυναίκα που κάνει για πρώτη φορά σεξ στο 16ο έτος της ηλικίας της θα έχει κατά μέσο όρο 8 συντρόφους στη ζωή της από 4 που είχε πίσω στη δεκαετία του 90. Έτσι, πλησιάζει πλέον πολύ τους άντρες, για τους οποίους ο μέρος όρος είναι ο αριθμός 12.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ρώτησαν 15.000 ενήλικες για να διαπιστώσουν τις «ριζικές αλλαγές» που έχει επιφέρει το καινούργιο, πιο απελευθερωμένο στάτους των γυναικών σχετικά με την σεξουαλική τους ζωή.

Μεταξύ άλλων, διαπίστωσαν ότι οι ενήλικες κάνουν λιγότερο σεξ από ότι πριν 10 χρόνια και αυτό εξαιτίας του μεγάλου φόρτου εργασίας. Συγκεκριμένα, άνδρες και γυναίκες από 16-44 ετών κάνουν σεξ μόνο 3 φορές το μήνα, σε σύγκριση με τη δεκαετία του 90 που το ποσοστό ήταν 5 φορές το μήνα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!