Skip to main content

SEX

AΥΤΟ είναι το πιο συχνό ψέμα που λέμε γύρω από το σεξ

Μπορείς να το μαντέψεις;



Ας το παραδεχθούμε. Το σεξ είναι το ζήτημα εκείνο πάνω στο οποίο οι άνθρωποι λέμε πιο συχνά ψέματα. Είτε αυτό αφορά στην σεξουαλική μας ζωή γενικότερα είτε πρόκειται για κάποια πιθανή απιστία, το τι συμβαίνει στο κρεβάτι του καθένα είναι αιτία για να... ξεφουρνίζουμε αρκετά συχνά μερικά αθώα - ή όχι και τόσο - ψεματάκια. 

Μία ομάδα, λοιπόν, με έδρα το πανεπιστήμιο του Οχάιο κατάφερε να εντοπίσει ποιος είναι ο πιο συχνός λόγος που οι άνθρωποι ψεύδονται, όταν η συζήτηση φτάνει στο σεξ.

Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα φοιτητών και φοιτητριών του πανεπιστημίου και το ερωτηματολόγιο δεν αφορούσε μόνο το σεξ αλλά 100 διαφορετικές συμπεριφορές από διάφορους τομείς της ζωής. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Οι άνδρες ερωτηθέντες γνώριζαν πως είναι συνδεδεμένοι με ανιχνευτή ψεύδους και είχαν την τάση να «φουσκώνουν» τον αριθμό των παρτενέρ τους. Το ακριβώς αντίθετο συνέβη στις γυναίκες, οι οποίες δηλώνουν λιγότερους εραστές! 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς