"Πίσω πόρτα": Νέα μελέτη αποκαλύπτει τη θέση της Ελληνίδας στο θέμα ταμπού - AllYou.gr

Search

"Πίσω πόρτα": Νέα μελέτη αποκαλύπτει τη θέση της Ελληνίδας στο θέμα ταμπού

Ανήκεις στο ποσοστό; 

> SEX ::
24 Ιουλίου 2015

Με το πέρασμα των χρόνων οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι όλο και πιο απελευθερωμένες και δεν διστάζουν να δηλώνουν τόσο στις παρέες τους όσο και στις επίσημες έρευνες ότι ενδιαφέρονται συχνά για περιστασιακές σχέσεις, βασισμένες αποκλειστικά στην σεξουαλική επαφή.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν ορισμένα θέματα που δείχνουμε να μην τα έχουμε ακόμη ξεπεράσει. Ανάμεσα τους και το πρωκτικό σεξ. Ναι, το σημείο ταμπού της σεξουαλικής μας ζωή παραμένει πρώτο ανάμεσα στα θέματα που δεν είμαστε πρόθυμες να συζητήσουμε πόσο μάλλον να... ενδώσουμε σε αυτό ακόμη κι αν στην πραγματικότητα το επιθυμούμε.

Μία νέα παγκόσμια έρευνα που έγινε ανάμεσα σε γυναίκες απ' όλο τον κόσμο αποκάλυψε, λοιπόν, ότι οι Ελληνίδες πολύ δύσκολα θα πει το «ναι» στο πρωκτικό σεξ, παρά το γεγονός ότι το αποζητά. Οξύμωρο; Πολύ. Φαίνεται όμως ότι η συντηρητική κοινωνία μας και η προκαταλήψεις σχετικά με την εικόνα που θα αποκτήσει ο παρτενέρ μας για εμάς σε περίπτωση που του ζητήσουμε πρωκτικό σεξ, είναι πιο ισχυρά τελικά από την προσωπική μας απόλαυση. 

Πάντως ένα 23% τολμά να παραδέχεται ότι αγαπά το πρωκτικό σεξ και ότι μάλιστα το διεκδικεί από τον σύντροφο του.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!