Προσοχή: ΑΥΤΑ τα κορίτσια έχουν τους καλύτερους οργασμούς - AllYou.gr

Search

Προσοχή: ΑΥΤΑ τα κορίτσια έχουν τους καλύτερους οργασμούς

Ανήκεις σ' αυτά; 

> SEX ::
30 Ιουλίου 2015

Ερευνητές από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης θέλησαν να μελετήσουν ποιοι παράγοντες επηρεάζουν πιθανώς τη συχνότητα και την ένταση του γυναικείου οργασμού και κατέληξαν σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε απαντήσεις που έδωσε μια ομάδα φοιτητριών κολεγίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι κοπέλες ήταν δεσμευμένες.

Οι απαντήσεις τους έδειξαν πως η συχνότητα του γυναικείου οργασμού κατά τη σεξουαλική επαφή συσχετίζεται άμεσα με το εισόδημα, τα επίπεδα αυτοπεποίθησης αλλά και την εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου.

Η ένταση του οργασμού φάνηκε να σχετίζεται με το πόσο ελκύεται η γυναίκα από την εξωτερική εμφάνιση του άντρα αλλά και με τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών σε εβδομαδιαία βάση. Επίσης, φάνηκε να μετρά και η γνώμη φίλων και γνωστών, καθώς όταν ο περίγυρος μιας κοπέλας θεωρούσε το σύντροφό της όμορφο, η ίδια απολάμβανε περισσότερους οργασμούς.

Η γενικότερη σεξουαλική ικανοποίηση, ωστόσο, φάνηκε να εξαρτάται περισσότερο από την ένταση παρά από τη συχνότητα του οργασμού. 

Τέλος, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι κοπέλες που κάνουν την πρώτη κίνηση για να ξεκινήσει η σεξουαλική συνεύρεση και κάνουν πιο συχνά σεξ, απολαμβάνουν συχνότερα τον οργασμό, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το αν ο σύντροφός τους διαθέτει αίσθηση του χιούμορ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!