Δεν σε θέλει πια; - AllYou.gr

Search

Δεν σε θέλει πια;

Υπάρχει τρόπος να ξαναγίνεις το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του!

> SEX ::
07 Αυγούστου 2014

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου δεν σε επιθυμεί ερωτικά όσο στο παρελθόν; Να πώς θα ανάψεις τα αίματα:

* Βάλε τα καλά σου: Ένας βασικός παράγοντας που μπορεί να ξαναβάλει τον άντρα στο παιχνίδι είναι η ίδια η εμφάνιση της γυναίκας. Γι’ αυτό μην παραμελείς την εμφάνισή σου, ακόμα και όταν είσαι στο σπίτι. Ναι, σ’ εκείνες τις oversized πιτζάμες με τα αρκουδάκια αναφερόμαστε. Στα σκουπίδια!

* Κάν’ τον να ζηλέψει. Το σταθερό και το μόνιμο σκοτώνει το κίνητρο του κυνηγού. Κανόνας. Άλλωστε η ζήλια ενεργοποιεί την επιθυμία. Λίγο αθώο φλερτ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν άλλωστε... Πρόσεξε βέβαια μην ξεπεράσεις τα όρια και έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

* Διατήρησε το μύθο του. Είναι σημαντικό για τον άντρα να μη νιώσει ότι έχει παραγκωνιστεί ή πως θα κριθεί σκληρά ανά πάσα στιγμή. Για να διατηρείται το σεξουαλικό στοιχείο, θα πρέπει να του δείχνεις ότι εξακολουθεί να σε γοητεύει, αλλά και να του «επιτρέπεις» να νιώθει τη δυναμική του αρσενικού.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!