Μύθος ή αλήθεια: Υπάρχει αγνή φιλία μεταξύ των δύο φύλων; - AllYou.gr

Search

Μύθος ή αλήθεια: Υπάρχει αγνή φιλία μεταξύ των δύο φύλων;

4 facts σου λύνουν την απορία!

07 Σεπτεμβρίου 2015

Όλες οι σχέσεις, είτε οι ρομαντικές – ερωτικές είτε οι φιλικές, βασίζονται σε μια μορφή έλξης. Η έλξη, όμως, αυτή δεν είναι πάντοτε σωματική ή σεξουαλική. Υπάρχουν πράγματα κοινά, καθώς και το αμοιβαίο ενδιαφέρον που μπορούν να φέρουν δυο ανθρώπους πιο κοντά.

Τι γίνεται, όμως, όταν το πεδίο... αρχίζει να θολώνει μεταξύ των δύο αντίθετων φύλων και η αρχική φιλική σχέση αρχίσει να εξελίσσεται;

Πολλοί πιστεύουν ότι υφίσταται φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών. Φιλία πραγματική, αγνή και καθαρή, χωρίς σεξουαλικά υπονοούμενα. Τα παρακάτω όμως true facts αποδεικνύουν το αντίθετο. Αν παρατηρήσεις ότι ισχύει κάποιο από αυτά ανάμεσα σε σένα και τον κολλητό σου, τότε η σχέση σας έχει περάσει σε... άλλο επίπεδο! 

1. Οι συζητήσεις σας έχουν αλλάξει αντικείμενο. Πλέον μοιράζεστε τα ερωτικά σας προβλήματα και κατακρίνετε τους συντρόφους σας. 

2. Προτιμάτε να βρίσκεστε οι δυο σας πιο συχνά από όσο με την/τον σύντροφό σας.

3. Κρύβετε σκέψεις για το πώς θα έμοιαζε η ζωή σας αν ήσασταν ζευγάρι. 

4. Οι κουβέντες σεξουαλικού τύπου είναι πάντοτε το κερασάκι στην τούρτα σας και δημιουργούν μια ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σας, ένα παιχνίδι του μυαλού χωρίς τέλος. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!